Δε με ενδιαφέρει η υποψηφιότητα για Προεδρία της Δημοκρατίας

Δεν έχει καμία πρόθεση να κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές εκλογές του 2018, ο Ανδρέας Αγγελίδης. Δεν γνώριζε για την πρόθεσή Λιλλήκα να τον προτείνει, τη δεδομένη στιγμή.

Τις επιστολές μεταξύ των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου, μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Λιλλήκα, διαδέχθηκε η τοποθέτηση Λιλλήκα στο Σίγμα, ότι αν τα κόμματα αποφασίσουν να καθίσουν άμεσα στο τραπέζι για να καθορίσουν έναν κοινό υποψήφιο, ο ίδιος θα πρότεινε τον Ανδρέα Άγγελίδη για υποψήφιο.

Η

εξέλιξη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς η απόφαση της Ανωτάτης Συγκλήτου της Συμμαχίας Πολιτών, είχε προκρίνει την υποψηφιότητα Λιλλήκα για τις Προεδρικές Εκλογές 2018.

Δείτε σχετικά: Θεοχάρους προς Λιλλήκα: Οι πρόωρες τοποθετήσεις δεν βοηθούν

Το Sigmalive επικοινώνησε με τον κ. Αγγελίδη, ο οποίος μετέφερε ότι όχι μόνο δεν γνώριζε για την πρόταση αυτή του κ. Λιλλήκα, αλλά προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ευχαρίστησε, ωστόσο, τον κ. Λιλλήκα που τον θεωρεί κατάλληλο για ένα τέτοιο ρόλο.

Ο κ. Αγγελίδης προτιμά να μην εμπλακεί σε μια τέτοια διαδικασία, καθώς δεν είναι σε θέση να κάνει εκπτώσεις. Ωστόσο, θεωρεί ότι θα πρέπει επιτέλους να βρεθεί ένας Κύπριος πολίτης, ο οποίος να συνενώνει την πλειοψηφία των πολιτών και ο οποίος να βοηθήσει να ξεφύγουμε από τη σημερινή πολιτική κατάσταση σήψης και διαφθοράς.

"Ένας πολίτης που να είναι υποψήφιος μόνο για πέντε χρόνια και ο οποίος να έχει έτοιμη πρόταση και να κάνει ολοκληρωμένη πρόταση, με δημοσιοποίηση εκ των προτέρων, ακόμα και των ατόμων που θα αναλάβουν τις θέσεις Υπουργών, σε ενδεχόμενη εκλογή του", προσθέτει.

Ο Ανδρέας Αγγελίδης ξεκαθάρισε ότι προτιμά να έχει την ευχέρεια να εκφράζει την άποψή του και να βοηθά από άλλα πόστα, καθώς θα συνεχίσει να είναι ενεργός πολίτης, με τρόπο που ο ίδιος θεωρεί ότι προσφέρει καλύτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα