YΠΑΜ Ουκρανίας: Σύγκριση της ρωσικής εισβολής με Die Hard (BINTEO)

Διαφορετικό νόημα φαίνεται ότι έχει αποκτήσει για τους Ουκρανούς τη φετινή, δύσκολη χρονιά η πλοκή της ταινίας «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» (Die Hard) με πρωταγωνιστή τον Μπρους Γουίλις.

Η χριστουγεννιάτικη περιπέτεια του 1988 με κεντρικό χαρακτήρα τον σκληροτράχηλο αστυνομικό Τζον Μακλέιν, o οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με αδίστακτους τρομοκράτες και τους κατατροπώνει, «θύμισε» στο ουκρανικό υπουργείο Άμυνας τη ρωσική εισβολή και τον τρόπο που η Ουκρανία - ενάντια στις προβλέψεις πολλών - κατάφερε να αντισταθεί στην προέλαση των δυνάμεων του Πούτιν.

An underdog

who wins against the bad guys. This is the kind of story we all enjoy.
Dedicated to all the die hards on the front line.
Ukraine will win!
Yippee Ki-Yay…! pic.twitter.com/JaZzqlOZA7

— Defense of Ukraine (@DefenceU) December 26, 2022

Το βίντεο που ανέβασε στο επίσημο λογαριασμό του το ουκρανικό υπουργείο βασίζεται σε πλάνα από την ταινία και η σύγκριση είναι ξεκάθαρη. «Τα φετινά Χριστούγεννα η Ουκρανία γιορτάζει την ιστορία του πώς η ειδική στρατιωτική επιχείρηση ενός αλαζονικού τρομοκράτη ματαιώθηκε από ένα πεισματάρικο αουτσάιντερ. Ήταν το τέλειο σχέδιο και καμία λεπτομέρεια δεν είχε αφεθεί στην τύχη, μέχρι που όλα πήγαν στραβά. Ο πόλεμος που δεν ήθελε ποτέ, είναι αυτός που δεν έχει περιθώρια να χάσει. Αυτά τα Χριστούγεννα, η πανάρχαια ιστορία του Δαβίδ και του Γολιάθ μας είναι πιο οικεία από ποτε» αναφέρεται στο βίντεο.

Το ευφάνταστο κλιπ, όπως αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης, είναι αφιερωμένο σε όλους τους μαχητές στην πρώτη γραμμή που είναι...πολύ σκληροί για να πεθάνουν.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα