Xαλαρή βόλτα για αρχηγούς και κομματικά επιτελεία

Χαλάρωση, καφέ, αστεία αλλά και σαφέστατα μηνύματα προς τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και ν' ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα περιλάμβανε η σημερινή μέρα για όλα τα κομματικά επιτελεία.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, συνοδευόμενος από κομματικά στελέχη, χαλάρωσε σε γνωστό καφέ της Λευκωσίας, συζητώντας με πολίτες, γνωστούς και φίλους εκφράζοντας την ευχή να έρθουν καλύτερες μέρες για τον τόπο.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού επέλεξε να κάνει την πρωινή βόλτα χαλάρωσης και ξεκούρασης μετά από μια

πολύ έντονη και μακρά προεκλογική εκστρατεία στην περιοχή φανερωμένης στη Λευκωσία.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος έκανε τη βόλτα του στην πρωτεύουσα με κατάληξη σε γνωστό εστιατόριο της Λευκωσίας όπου γευμάτισε με φίλους και συνεργάτες του

Βόλτα στο κέντρο της Λεμεσού επέλεξε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος ο οποίον συναντήθηκε με νέους και αντάλλαξε απόψεις

Στο μεταξύ, συνωστισμός παρατηρήθηκε στη Λήδρας από τα επιτελεία των Οικολόγων - συνεργασίας πολιτών, της Συμμαχίας Πολιτών και της Αλληλεγγύης.

Με την κούραση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του ο Πρόεδρος της

Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας και τα στελέχη που τον συνόδευαν βρήκαν την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων με πολίτες.

Καφές πολύ κουβέντα και πολλά αστεία με τους πολίτες αντάλλαξαν και οι οικολόγοι συνεργασία πολιτών μετά από μια ιδιαίτερα κοπιαστική μέρα

Περιοδεία στους πεζόδρομους της οδού Λήδρας και Ονασαγόρου επέλεξε και η Ελένη Θεοχάρους η οποία λόγω και της ονομαστικής εορτής της δέχθηκε και πολλές ευχές από τους πολίτες της πρωτεύουσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα