WoTGF:Πως μέσα σε 1’ συναντώνται 600 άτομα-6 ομάδες-1 έπαθλο

Πάνω από 600 άτομα, χιλιάδες θεατές συναντήθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Μόσχα, στο VTB Arena σε ένα από τα μεγαλύτερα στάδια της πόλης, προκειμένου να δουν από κοντά τους μεγάλους τελικούς του World of Tanks της κυπριακής εταιρείας, Wargaming.net.

Ο κυπριακός κολοσσός των e-games, προσέφερε την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να απολαύσει

από κοντά τους μεγάλους τελικούς του WoT στο VTB Arena.

Η μασκότ της διοργάνωσης, ένας ρωσικός.. αστακός προέβλεψε σωστά τον τελικό νικητή, που ήταν οι Tornado, μια ρωσική ομάδα που έλαβε το μεγάλο έπαθλο της διοργάνωσης και το βαρύτιμο έπαθλο της βραδιάς, που σκαλίστηκε στο χέρι ειδικά για την φετινή διοργάνωση.

Η Wargaming στην φετινή διοργάνωση πρόσφερε μια μοναδική εμπειρία άνευ προηγουμένου τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους θεατές και τους πολίτες της Μόσχας, οι οποίοι μπορούσαν να βλέπουν από μια τεράστια γιγαντοοθόνη που στήθηκε έξω από το στάδιο, να παρακολουθούν ζωντανά τις «μάχες» που παίζονταν στο εσωτερικό.

Για την ιστορία..

600 παίκτες ομάδων και προσωπικό που δούλεψε για την διοργάνωσηΣτήθηκε μια τεράστια Led οθόνη 700 τμΠάνω από 500 φώτα και 30 χλμ καλωδίων σε όλη την αρένα6 «πάνοπλες» ομάδες από όλη την Ευρώπη πάλεψαν για το μεγάλο έπαθλο των 300.000 δολαρίων που μοιράστηκε στις 8 φιναλίστ ομάδες

Δείτε επίσης: Η «μάχη των μαχών» στους Grand Finals του World of Tanks

Keywords
Τυχαία Θέματα