Viral η εικόνα με γιαγιά ξαπλωμένη σε έδαφος στην Πάφο-Πώς απαντά ο Βαφεάδης

Viral για ακόμη μια φορά έγινε φωτογραφία σε στάση λεωφορείου αυτή τη φορά στην Πάφο. Συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία με μια γιαγιά ξαπλωμένη στο έδαφος σε μια στάση λεωφορείου, σε περιοχή στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ στην Πάφο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αφού παρόμοιο συμβάν συνέβη και το 2022.

Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ, η συγκεκριμένη γυναίκα με την κόρη της ζουν σε οικία μαζί με ζώα

και συγκεκριμένα κατσίκια.

«Έχει εκδοθεί διάταγμα από πλευράς δικαστηρίου το οποίο αρχικά εκτελέστηκε και απομακρύνθηκαν τα ζώα αλλά οι δύο γυναίκες έφεραν ξανά τα ζώα στο σπίτι και τώρα υπάρχει ξανά σε εξέλιξη διάταγμα το οποίο είναι σε ισχύ για απομάκρυνση των ζώων από την οικία.

Μάλιστα έγινε προσπάθεια από πλευράς Γραφείου ευημερίας και δικαστηρίου να εξεταστούν οι δύο γυναίκες από τις αρμόδιες ιατρικές υπηρεσίες του κράτους» είπε.

Μετέπειτα στο Μεσημέρι και Κάτι μίλησε ο Υπουργός Μεταφορών Αλέξης Βαφεάδης ο οποίος ανέφερε ότι «είναι μια εικόνα που δεν αφήνει κανένα ανεπηρέαστο και λέμε ότι κάτι λάθος έχει αυτή η κατάσταση και πρέπει να ληφθούν μέτρα για να μην ξανά έχουμε αυτό το περιστατικό. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι κάποιος συνάνθρωπος μας θα είναι ξαπλωμένος εκεί στο πάτωμα στη μέση του δρόμου».

Συμπλήρωσε ότι «τα προβλήματα με τις ελλείψεις όσα αφορά τις στάσεις λεωφορείων είναι γνωστά γι’ αυτό και η προηγούμενη κυβέρνηση ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία κατασκευής νέων στάσεων και υπογράφτηκε η σύμβαση τον Οκτώβρη του 2023. Από τον Ιούλιο του 2024 θα δούμε αυτές τις στάσεις να μπαίνουν στους δρόμους. Οι στάσεις σε δήμους και κοινότητες είναι ευθύνη των δήμων και των κοινοτήτων, η υλοποίηση στάσεων σε σημεία που δεν έχουν στέγαστρα είναι ξεκάθαρα μια δράση των δήμων και των κοινοτήτων και το Υπουργείο Μεταφορών επιχορηγεί αυτή τη δράση με ένα ποσό ύψους δυόμιση χιλιάδων ευρώ».


 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Viral, Πάφο#45Πώς, Βαφεάδης,Viral, pafo#45pos, vafeadis