Universal Life: «Κανένα Παιδάκι χωρίς Δώρο»

H Universal Life, δείχνοντας και πάλι το ανθρώπινο της πρόσωπο, προσέφερε 100 αξιόλογα βιβλία στην Παγκύπρια Χριστουγεννιάτικη Εκστρατεία Αγάπης «Toys With Love” η οποία είχε σαν σύνθημα «Κανένα παιδάκι χωρίς δώρο» και διήρκεσε όλο το Δεκέμβριο.

Η εκστρατεία, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του οργανισμού Social Policy and Action, υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και σε συνεργασία με άλλες οργανώσεις, είχε σαν στόχο τη συλλογή παιγνιδιών και βιβλίων για παιδιά με λιγότερες ευκαιρίες και παιδιά ευάλωτων οικογενειών κατά την

περίοδο των γιορτών. Η Universal Life στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς και θέλοντας να ενισχύσει τις ενέργειες αγάπης και προσφοράς προς δυσπραγούντες συνανθρώπους μας, πρόσφερε 100 βιβλία με τίτλο «Πως και Γιατί; Πλανήτης Γη» έργο της συγγραφέως Kathy Wollard, το οποίο δίνει με ένα όμορφο και συναρπαστικό τρόπο απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που αφορούν τον πλανήτη μας.

Η κ. Ιφιγένεια Κάτση, υπεύθυνη του Οργανισμού Social Policy and Action αλλά και της εκστρατείας “Toys With Love”, ευχαρίστησε την Universal Life για την γενναιόδωρη ενέργεια, δηλώνοντας ότι η έμπρακτη αυτή κίνηση προσφοράς έφερε το χαμόγελο σε πολλά παιδικά πρόσωπα. Εκ μέρους του Τμήματος Μάρκετινγκ της Universal Life η κ. Αιμιλία Ορφανίδου εξέφρασε ικανοποίηση που η Εταιρεία πρόσφερε ένα μικρό χέρι βοήθειας σε μια τόσο συγκινητική εκστρατεία αγάπης και ευχαρίστησε την κ. Κάτση καθώς και όλους τους εθελοντές για την τεράστια προσπάθεια και προσφορά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα