US Open: Ζόρικη πρόκριση του Τζόκοβιτς στους «16»

Ο Κέι Νισικόρι έβαλε δύσκολα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά ο Σέρβος πρωταθλητής βρήκε τις απαντήσεις, επικράτησε 3-1 σετ και πήρε την πρόκριση για τους "16" του US Open για 14η συνεχόμενη φορά στην καριέρα του.

Μετά από 3,5 ώρες σπουδαίας μονομαχίας με τον Κέι Νισικόρι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε για 14η συνεχόμενη σεζόν στον 4ο γύρο του US Open,
κάνοντας ένα βήμα ακόμη προς την κατάκτηση του 21ου Grand Slam της καριέρας του.

Ο Σέρβος πρωταθλητής δυσκολεύτηκε αρκετά για δυόμιση sets από τον φιναλίστ του 2014 στη Νέα Υόρκη, όμως στο τέλος βρήκε τον τρόπο να κάμψει την αντίσταση του Ιάπωνα με ανατροπή.

Ο Νο1 τενίστας του πλανήτη, επικράτησε με 6-7(5), 6-3, 6-3, 6-2 και στους "16" καλύτερους της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Άσλαν Καράτσεφ και Τζένσον Μπρούξμπι.

Αν και δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, γεγονός που μαρτυρά και ο αριθμός των αβίαστων λαθών του στο ματς (52), ο Τζόκοβιτς είχε τις λύσεις κόντρα στο Νο56 της παγκόσμιας κατάταξης, χτυπώντας στο αδύναμο 2ο σερβίς του.

Ο Νόλε κέρδισε 28/50 πόντους στη συγκεκριμένη κατηγορία, με τον Νισικόρι να μην καταφέρνει να περιορίσει αισθητά τον Σέρβο, στις break point ευκαιρίες.

Συνολικά, ο Νο1 του ταμπλό μέτρησε 7/16 κι έφτασε στην πρόκριση ελεγχόμενα, από τα μέσα του 3ου set και έπειτα.

Αυτήν, ήταν η 15η συνεχόμενη πρόκριση του Τζόκοβιτς σε 4ο γύρο Major διοργάνωσης. Έχει να αποκλειστεί νωρίτερα, από το Αυστραλιανό Όπεν του 2017, όταν και είχε ηττηθεί στον 2ο γύρο από τον Ουζμπέκο, Ντένις Ιστόμιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα