Tρελό... κορωνοπάρτι στην Ίμπιζα: Νεϊμάρ, Ντι Μαρία, Ικάρντι, Νάβας κ.α. (pic)

Ένα τρελό πάρτι στην Ίμπιζα, προφανώς χωρίς να λαμβάνονται μέτρα προστασίας, είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν θετικοί στον κορωνοϊό Νεϊμάρ, Άνχελ Ντι Μαρία και Λεάντρο Παρέδες - Παρόντες ήταν και ο Μάουρο Ικάρντι, αλλά και ο Κέιλορ Νάβας και ο Μάρκο Βεράτι με τις συντρόφους τους.

Είχαν ανάγκη να ξεσκάσουν οι ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την ήττα τους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μπάγερν. Και τι καλύτερο από το να χαλαρώσουν παρέα στην Ίμπιζα.

Πήραν, λοιπόν, γυναίκες και παιδιά,

πλήρωσαν και νοίκιασαν και ιδιωτικό αεροπλάνο και ταξίδεψαν στην Ισπανία, καθώς προτίμησαν να μείνουν στην Ευρώπη λόγω της μεγάλης εξάπλωσης του κορωνοϊού στη Λατινική Αμερική.

Νοίκιασαν και γιοτ για τις βουτιές τους στη θάλασσα και για να μπορούν να είναι περισσότεροι... απομονωμένοι από τους παπαράτσι και λίγο πριν πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για το Παρίσι είπαν να κάνουν και ένα πάρτι για να γιορτάσουν το τέλος των διακοπών τους.

Στο πάρτι, φυσικά, δεν ελήφθησαν μέτρα προστασίας, πολύς κόσμος ανέβηκε και κατέβηκε από το πολυτελές γιοτ και μερικές μέρες μετά Νεϊμάρ, Ντι Μαρία και Παρέδες διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό.

Στην Παρί, βέβαια, φοβούνται πως τα κρούσματα ίσως τελικά να είναι περισσότερα και να έχουν κολλήσει και οι άλλοι ποδοσφαιριστές που έκαναν παρέα διακοπές.

Keywords
Τυχαία Θέματα