Tραγικό τέλος είχαν οι εξαφανίσεις Niger και Άννης

Με τον χειρότερο τρόπο φαίνεται πως έκλεισαν τα δυο πάζλ των εξαφανίσεων του Βρετανού Edward Niger και της Άννης Κωνσταντίνου. Οι δυο είχαν εξαφανιστεί σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και των δυο ατόμων είχαν αποβεί άκαρπες για αρκετές μέρες.

Χθές, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της 46χρονης Άννης Κωνσταντίνου και δίπλα απ αυτό ένα πτώμα σε κατάσταση αποσύνθεσης. Σήμερα εξάλλου οι οικείοι της κλήθηκαν για αναγνώριση, χωρίς αυτό να καταστεί δυνατό. Το πτώμα

εντοπίστηκε σε κατάσταση μουμιοποίησης και ως εκ τούτου δεν κατέστη δυνατή η αναγνώριση του. Απαντήσεις για την ταυτότητα του θύματος, αναμένεται να δώσουν ιστολογικές εξετάσεις, για τη διενέργεια των οποία λήφθηκε δείγμα DNA.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κύριος Χαραλάμπους απέδωσε το θάνατο της σε πολυτραυματισμό, συνεπεία πτώσης από μεγάλο ύψος.

Σε παθολογικά αίτια ο θάνατος του Edward Niger

Άσχημη κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 70χρονου Edward Niger, Βρετανού πρώην μόνιμου κάτοικου Κύπρου, τα ίχνη του οποίου αναζητούσαν οι αρχές από τις 3 Μαρτίου. Το πρωί εντοπίστηκε η σορός του σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σε γκρεμό στην περιοχή Σουνίου. Νεκροψία επί της σορού του, διενέργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος αφού απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, απέδωσε το θάνατο σε παθολογικά αίτια.

Keywords
Τυχαία Θέματα