Tο Bravo Ρούλα έγινε Adios Ρούλα

Σαν βόμβα «έσκασε» η λήξη της συνεργασίας της Ρούλας Κορομηλά με τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

Με ανακοίνωση, το κανάλι του Περιστερίου αναφέρει ότι η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε βάσει συμβολαίου, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει καθώς η συγκεκριμένη εκπομπή έχει ένα ακόμα "επεισόδιο", το μεγάλο φινάλε που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στη Σύρο την ερχόμενη Κυριακή.

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, την οποία ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία

και της εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για το μέλλον. Δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορούν τη λήξη συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV με την κ. Ρούλα Κορομηλά είναι μυθεύματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Φήμες θέλουν πάντως τη δυσαρέσκεια της διοίκησης του σταθμού για τα νούμερα τηλεθέασης, για το δυσβάστακτο κόστος της εκπομπής, μέχρι και για εμπλοκή του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος φέρεται να ήθελε να συμπαρουσιάσουν το τελευταίο Μπράβο Ρούλα στη Σύρο.

Παρόλα αυτά το show θα πραγματοποιηθεί, λόγω συμφωνημένων διαφημίσεων, αλλά και καλεσμένων. Η ημέρα παραμένει η ίδια (Κυριακή 26/6), όμως η μορφή του θα αλλάξει εντελώς. Σύμφωνα με το κανάλι, θα παρουσιαστεί από τον Μένιο Φουρθιώτη, καθώς θα βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων λόγω του «Αποκαλυπτικά». Επιπλέον, το όνομα της εκπομπής θα αλλάξει, με πιθανότερο τίτλο «Βραδιά κάτω απ’ τα αστέρια». Καλεσμένος της βραδιάς θα είναι ο Αντώνης Ρέμος που θα διασκεδάσει με τα τραγούδια του τους τηλεθεατές και το κοινό που θα βρίσκεται εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα