T/κ Τύπος: «Κηδεύθηκε το ζεύγος, σε κρίσιμη κατάσταση τα παιδιά»

Η κηδεία του ζεύγους που έχασε προχθές τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο τραυματίστηκαν και τα δύο παιδιά τους που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, είναι – μαζί με την άρση της «βουλευτικής ασυλίας» του Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν – τα κύρια θέματα στον τ/κ Τύπο σήμερα.

Η «Αφρίκα» (Αφρική) με τίτλο «Θα εξαλείψω την οικονομία», αναφέρεται στη δήλωση του Αμερικανού Προέδρου, ότι εάν η Τουρκία ξεπεράσει στη Συρία τα όρια που έχουν τεθεί, τότε θα καταστρέψει την τουρκική οικονομία. Αλλού γράφει ότι

η τ/κ συνδικαλιστική πλατφόρμα πραγματοποίησε χθες στη «βουλή» εκδήλωση διαμαρτυρίας για το οικονομικό πρωτόκολλο με την Άγκυρα. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι ήρθη η «βουλευτική ασυλία» του Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν.

Η «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) με τίτλο «Η βουλευτική ασυλία ήρθη, σειρά έχει η δικαιοσύνη», αναφέρεται στην απόφαση της «βουλής» να άρει την «βουλευτική ασυλία» του Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν που ανοίγει τον δρόμο για να δικασθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Αλλού αναφέρει ότι ο πόνος ήταν απερίγραπτος στην κηδεία χθες του ζεύγους Γκιργκίν, που έχασε τη ζωή του στο τελευταίο θανατηφόρο οδικό δυστύχημα, ενώ τα παιδιά των θυμάτων, 18 και 13 χρόνων, εξακολουθούν να δίνουν μάχη στην εντατική.

Η «Χαβαντίς» (Είδηση) με τίτλο «Δεν υπάρχουν μέτρα, υπάρχει θάνατος», αναφέρει ότι από τις αρχές του χρόνου στα κατεχόμενα συνέβησαν 20 θανατηφόρα και έχασαν την ζωή τους 25 άτομα και δημοσιεύει τις φωτογραφίες όλων των θυμάτων. Αλλού γράφει ότι ήρθη η «βουλευτική ασυλία» του Οζγκιουργκιούν. Σε άλλο θέμα γράφει ότι η επιτροπή στήριξης των τ/κ ΜΜΕ έστειλε την τελευταία προειδοποίηση στην «κυβέρνηση» σχετικά με την οικονομική ενίσχυση των τ/κ μέσων ενημέρωσης.

Η «Κίπρις» (Κύπρος) με τίτλο «Ας μην πεθαίνει πλέον κόσμος στο δρόμο», αναφέρεται στην κηδεία των θυμάτων του τελευταίου θανατηφόρου, γράφοντας ότι πλέον πλανάται το ερώτημα «τι πρέπει να κάνουμε για να σταματήσει αυτό;» σημειώνοντας ότι συνολικά φέτος σημειώθηκαν 2540 ατυχήματα στους δρόμους. Σε άλλο θέμα αναφέρεται επίσης στην άρση της «ασυλίας» του «βουλευτή» και πρώην προέδρου του ΚΕΕ, Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν. Αλλού αναφέρει ότι η «κυβέρνηση» πρέπει να σταματήσει την ανειλικρινή της στάση στο θέμα της ενίσχυσης των τ/κ ΜΜΕ.

Η «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη) με τίτλο «Δάκρυα και ξεσηκωμός», αναφέρεται επίσης στην κηδεία του ζεύγους – θύμα του τελευταίου τροχαίου, γράφει ότι τα παιδιά τους είναι σε κρίσιμη κατάσταση και πως η κατάσταση του οδικού δικτύου είναι ανεπαρκής. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ήρθη η «βουλευτική ασυλία» του Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν και πώς ψήφισαν οι «βουλευτές». Αλλού παραθέτει τη μαρτυρία ξαδέρφης του τελευταίου θύματος του ιού του δυτικού Νείλου.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα