Tι δήλωσαν Χριστοφόρου και Κριστίανσεν(VIDEO)

Οι τοποθετήσεις των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα:

Χριστάκης Χριστοφόρου:"Είχαμε και οι δυο ομάδες από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, πιέσαμε την ΑΕΚ αλλά δεν σκοράραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμούς, είχε κατοχή και ευκαιρίες. Δεν σκόραρε και σε αντίθεση με την απόδοση που είχαμε στο πρώτο μέρος, καταφέραμε να πετύχουμε εμείς το μοναδικό τρίποντο που μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση να κυνηγήσουμε

την είσοδο στην εξάδα. Ίσως μια ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ελπίζω ο κόσμος να πιστέψει περισσότερο στην ομάδα και να μας ακολουθήσει απέναντι στον Ερμή".

Τόμας Κριστιάνσεν «Δεν ήταν η μέρα μας. Δεν καταφέραμε να πάμε πίσω με τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε πολλές μπαλιές και κάναμε αβίαστα λάθη. Γενικά δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε το μάθημα μας και είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ. Στο ποδόσφαιρο αν δεν σκοράρεις, δίνεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να σε τιμωρήσει. Η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα και τα κατάφερε. Θα πάμε σπίτι και θα δούμε τι κάναμε λάθος για να το βελτιώσουμε. Ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα. Θα πάμε να δούμε τον επόμενο αγώνα με τον Οθέλλο που είναι πολύ καλή ομάδα σε ένα παιχνίδι που θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα