The Mall of Cyprus: Αυτά είναι τα νέα καταστήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες εμπειρίες διασκέδασης, ψυχαγωγίας, αγορών και εστίασης μπορούν να απολαύσουν από σήμερα οι εκατοντάδες επισκέπτες του ανανεωμένου Mall of Cyprus.

Δεκαπέντε καινούργια καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους για τους καταναλωτές, ενώ το food court μεταφέρθηκε σε ανακαινισμένους χώρους και ενισχύθηκε με 6 ολοκαίνουργιες επιλογές εστίασης.

Μάλιστα, η αναβάθμιση του χώρου εστίασης, που υπήρξε

εξ αρχής καθοριστικής σημασίας για την επέκταση του Mall of Cyprus «Expanding Experiences», έχει στόχο να τον καταστήσει πόλο έλξης για χαλάρωση και έξοδο για φαγητό, ενώ η χρήση των βεραντών θα δώσει μια απόλυτα νέα διάσταση στην απόλαυση.

Στη δεύτερη φάση επέκτασης του Mall of Cyprus, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2019, το έργο θα έχει σχεδόν πάρει την τελική του μορφή, με περισσότερα καταστήματα αλλά και μετακινήσεις υφιστάμενων καταστημάτων σε νέους χώρους.

Έχοντας συνάψει πολλαπλές εμπορικές συμφωνίες με δημοφιλή brands από την Κύπρο και το εξωτερικό, αλλά και νέα καφεστιατόρια που φέρνουν μια νέα φιλοσοφία στην έννοια του «shopping &leisure», το Mall of Cyprus δίνει την υπόσχεση στους καταναλωτές ότι θα αποτελέσει τον αγαπημένο προορισμό για δυνατές συγκινήσεις και εμπειρίες για όλους, κάθε στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα