The Future of Healthcare in Cyprus

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το Health Daily και η Boussias Communications διοργανώνουν για πρώτη φορά, το συνέδριο “The Future of Healthcare in Cyprus”. Το μοναδικό αυτό forum για τις πολιτικές υγείας στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, στη Λευκωσία, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Παγκύπριου Συνδέσμου

Νοσηλευτών και Μαιών και της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ).

Το συνέδριο πραγματοποιείται για πρώτη φορά και φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως μια πλατφόρμα διαλόγου για το μέλλον του Κυπριακού συστήματος Υγείας. Το συνέδριο, θα φιλοξενήσει εξέχοντες διεθνείς ομιλητές, υψηλόβαθμα στελέχη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, διακεκριμένους έλληνες και ξένους ακαδημαϊκούς φιλοδοξώντας να συσπειρώσει όλους τους stakeholders της Υγείας σε ένα forum γόνιμου διαλόγου και κατάθεσης προτάσεων για τα πιο κρίσιμα και επίκαιρα ζητήματα.

Στην πρώτη ενότητα με θέμα: “EU Healthcare Systems Challenges”, διακεκριμένοι ομιλητές από τον Π.Ο.Υ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εξέχοντες ακαδημαϊκοί θα συζητήσουν για τη βιωσιμότητα των συστημάτων υγείας στην Ευρώπη

H δεύτερη ενότητα με θέμα: “The Reform of the Health System in Cyprus” θα εστιάσει στη βιωσιμότητα του ΓΕΣΥ στην Κύπρο, τη μεγαλύτερη και περισσότερο αναμενόμενη μεταρρύθμιση που αφορά και επηρεάζει κάθε Κύπριο πολίτη.

Η τρίτη ενότητα με θέμα: “Towards a new Pharmaceutical Policy” θα εστιάσει στην φαρμακευτική πολιτική της Κύπρου και τις αναμενόμενες αλλαγές σε ότι αφορά την τιμολόγηση και αποζημίωση των φαρμάκων.

Τέλος, ένα πάνελ με όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο της υγείας. Υπουργείο Υγείας, ιδιώτες γιατροί, νοσηλευτές, ιδιωτικά νοσοκομεία, εισαγωγείς και κατασκευαστές φαρμάκων, ιδιοκτήτες φαρμακείων, ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και ενώσεις ασθενών καταθέτουν τα δικά τους ζητούμενα αλλά και τους προβληματισμούς τους για το νέο σύστημα.

Για online εγγραφή στο https://www.eventora.com/el/Events/healthcareconferencecy-2017

Keywords
Τυχαία Θέματα