Tα οφέλη της αιολικής ενέργειας σε ειδικό φιλμάκι


Πρόσκληση για την εκδήλωση του ΣΑΕΚ στις 13/06/19, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Άνεμου που έχει καθιερωθεί η 15η Ιουνίου

Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Αιολικής Ενέργειας (EWEA) όπου ο Σύνδεσμος Αιολικής Ενέργειας Κύπρου (ΣΑΕΚ) είναι πλήρες μέλος από τον Ιούνιο του 2007, έχει καθιερώσει και συντονίζει στις 15 Ιουνίου την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Ανέμου» από το 2007. Από το 2009, στις 15 Ιουνίου

γιορτάζεται η «Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου».
Στόχος της γιορτής αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των αρμοδίων, του κοινού και της σωστής καλλιέργειας και νοοτροπίας των παιδιών και της νεολαίας γενικότερα στην αιολική ενέργεια και τις δυνατότητες του ανέμου για την παραγωγή ηλεκτρισμού. Ο Σύνδεσμος Αιολικής Ενέργειας Κύπρου από το 2009 συμμετέχει ενεργά στην «Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου» σε κοινές δραστηριότητες με τις υπόλοιπες χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι οποίες πραγματοποιούνται στην κάθε χώρα https://globalwindday.org/events/.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, ως ΣΑΕΚ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13/06/19 στις 10π.μ. εκδήλωση με ενημερωτικό χαρακτήρα, παρουσιάζοντας σύντομο φιλμάκι για τα οφέλη της αιολικής ενέργειας, σε όλα τα παιδάκια του Λαϊονικού Νηπιαγωγείου Lions στον Στρόβολο στην οδό Αθηναίου 22.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του πρώην Επιτρόπου Περιβάλλοντος και νυν Βουλευτή (Αναπληρωτή Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος) κ. Χαράλαμπου Θεοπέμπτου.
Η διάρκεια της εκδήλωσης θα διαρκέσει μια ώρα και θα δοθούν διάφορα αναμνηστικά δώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα