Survivor: Αναπάντεχη (οικειοθελής) αποχώρηση βόμβα του Τζέημς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οργίασαν οι φήμες χθες το απόγευμα, για οικειοθελή αποχώρηση του Τζέημς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη από το Survivor. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφόρησαν από χθες νωρίς το μεσημέρι οι δυο παίκτες, ισχυρά φαβορί για τον τελικό δεν δέχθηκαν παράταση του παιχνιδιού άλλες 40 μέρες. Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν εν μέρει αφού ο Τζέημς ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες βράδυ.

Στο Συμβούλιο του νησιού, ο Τζέιμς Καφετζής πήρε το λόγο και δήλωσε πως αποφάσισε πως να αποχωρήσει

από το παιχνίδι, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε, όλες οι σκέψεις και οι αναμνήσεις του αφορούν το παιχνίδι και δεν μπορεί να θυμηθεί την προηγούμενη ζωή του. Ο ίδιος δήλωσε πως το πιο σημαντικό πράγμα που έχει είναι το μυαλό του και η ψυχή του, γι' αυτό και επιλέγει να τα διαφυλάξει αποχωρώντας.

«Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και θα κάνω και εγώ την ανατροπή. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό, είναι το μυαλό μου και πλέονοι σκέψεις μου και μέχρι και τα όνειρά μου έχουν να κάνουν με το Survivor.

Το μυαλό μου είναι ότι πιο πολύτιμο έχω και πραγματικά το σέβομαι. Επειδή ο δρόμος μοιάζει ακόμη μακρύς, θέλω να είμαι εγώ σήμερα αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε», δήλωσε ο παίκτης.

Όσο ο Τζέιμς μιλούσε για την αποχώρησή του, ο κολλητός του στο παιχνίδι, ο Νίκος Μπάρτζης, δάκρυσε για τον φίλο του. Παίρνοντας τον λόγο είπε πως δεν μπορεί να φανταστεί το Survivor χωρίς τον «αδερφό» του, ωστόσο, θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον στόχο του.

«Έχω κερδίσει το έπαθλο, το έπαθλό μου είναι ο Νίκος. Δεν περίμενα ποτέ να φτάσω τόσο μακριά, και σίγουρα οι 5 μήνες είναι αρκετοί», είπε ο Τζέιμς.
Ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε αν είναι σίγουρος για την απόφασή του, με τον παίκτη να απαντά πως είναι προϊόν ώριμης σκέψης και το έχει αποφασίσει εδώ και ένα μήνα.

Πηγή: news247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα