Super League: Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο

Χάρη σ' ένα εξαιρετικό γκολ του Χαβιέρ Ούμπιδες, ο βελτιωμένος Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι Αρκάδες λόγω αποβολής του Ματίας Ιγκλέσιας στο 75'.

Την πρώτη νίκη και γενικότερα τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ατρόμητος, καθώς επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Οι Περιστεριώτες, με τον Γιώργο Κορακάκη στην άκρη του πάγκου ύστερα απ' την απόλυση

του Τραϊανού Δέλλα, παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και έφτασαν σε μία σημαντικότατη νίκη εν' όψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μ' ένα εκπληκτικό σουτ του Χαβιέρ Ούμπιδες, σε ένα σημείο που οι Αρκάδες είχαν αναλάβει τα ηνία του παιχνιδιού και πίεζαν για το γκολ. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Μάκη Χάβου προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, είχαν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες, αλλά οι γηπεδούχοι άντεξαν στην πίεση, ενώ η αποβολή του Ματίας Ιγκλέσιας στο 75ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη διευκόλυνε ακόμη περισσότερο το έργο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα