Super Bowl Halftime: To επικό show της Gaga & οι πατριώτες

Ένα φαντασμαγορικό show, επιφύλασσε η Lady Gaga, για τους οπαδούς του 51ου Super Bowl Halftime (αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ - μεταξύ των ομάδων «New England Patriots» και «Αtlanta Falcons»).

Η απαστράπτουσα παρουσία και τα ακροβατικά της Lady Gaga

Όταν ανακοινώθηκε πως ο καλλιτέχνης που θα αναλάβει να διασκεδάσει το κοινό στο ημίχρονο του φετινού Super Bowl θα είναι η Lady Gaga, όλοι περίμεναν ότι η εκκεντρική τραγουδίστρια θα παρουσίαζε ένα θέαμα άκρως υψηλών προσδοκιών, ωστόσο, κανείς όμως δεν περίμενε πως η εκκεντρική τραγουδίστρια θα πηδούσε από τη στέγη του σταδίου.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια και κεντρικό πρόσωπο του φετινού Super Bowl Halftime, Lady Gaga, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για την μοναδική της εμφάνιση όσο και για την μαγευτική ερμηνεία της.

Η Lady Gaga, ξεκίνησε το show της, στη στέγη του σταδίου όπου διεξάχθηκε το Super Bowl, ερμηνεύοντας αρχικά τους τους δυο αμερικανικούς πατριωτικούς ύμνους -«God Bless America» και «This Land Is Your Land»- εκφράζοντας παράλληλα το δικό της πολιτικό μήνυμα και στη συνέχεια «πέταξε» από στη στέγη του γηπέδου με την συνοδεία 300 drones, κάνοντας τους πάντες να υποκλιθούν στο ταλέντο της.

via GIPHY

Έπειτα προσγειώθηκε πάνω σ’ένα μεταλλικό πύργο όπου ερμήνευσε το «Poker Face» και στη συνέχεια κατέβηκε στη σκηνή κάνοντας ακροβατικά. Στη συνέχεια, ερμήνευσε το «Born This Way», «Τelephone», «Bad Romance» και «Just Dance». Το show της, κορυφώθηκε με την ερμηνεία του «Μillion Reasons» - το κομμάτι από το 5ο της album.

Σημειώνεται ότι, καθ’όλη την διάρκεια του show, υπήρχαν πυροτεχνήματα και χορευτές, οι οποίοι πλαισίωναν την τραγουδίστρια με φωτορυθμικά.

Οι πατριώτες – θριαμβευτές

Νικητές του ποδοσφαιρικού αγώνα, αναδείχθηκαν οι «New England Patriots» με τελικό σκορ 34. Οι θριαμβευτές, με πρωταγωνιστή τον παίκτη της νικητήριας ομάδας και σύζυγο της Gisele από το «Victoria’s Secret», Τom Brady, o οποίος κέρδισε τον τίτλο του MVP για τέταρτη φορά μαζί με το πέμπτο του πρωτάθλημα, επέστρεψαν από το 3-28, φτάνοντας στο 28-28 στην κανονική διάρκεια, πριν φτάσουν στο μεγάλο θρίαμβο στην διάρκεια της παράτασης, κάνοντας δικό τους το τρόπαιο «Vince Lombardi».

Οι παρευρισκόμενοι

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του Super Bowl Halftime, παρευρέθηκαν και διάσημοι αστέρες του Hollywood, οι οποίοι δηλώνουν fans του θεσμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα