Stoli Original Bar & Club Awards 2015

Ο θεσμός που δημιούργησε η Stolichnaya Vodka με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων χώρων νυκτερινής διασκέδασης όπως αυτά ψηφίζονται από τους καταναλωτές και ιδιοκτήτες των Bars &Clubs, και που όλοι εσείς αγκαλιάσατε και αγαπήσατε επιστρέφει! Η Stolichnaya Vodka, παρουσιάζει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τα Stoli Original Bar &Club Awards 2015!

Η ψηφοφορία των ιδιοκτητών αναψυχής

έχει ήδη ολοκληρωθεί και η σκυτάλη έχει περάσει στα δικά σας χέρια. Το κοινό έχει άποψη και η άποψη του μετρά, ο καλύτερος κριτής είστε εσείς και εσείς θα καθορίσετε το τελικό αποτέλεσμα!

Μπες στο www.stoliawards.com.cy, ψήφισε τον αγαπημένο σου χώρο στην κάθε κατηγορία και βοήθησε στην ανάδειξη των καλύτερων! Και επειδή η Stolichnaya Vodka, πάντα πρωτοτυπεί, σε ανταμείβει και σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις το απόλυτο δώρο! Ψήφισε τώρα στο www.stoliawards.com.cy και ένα 3ήμερο ταξίδι στο νησί του πάρτι την Ibiza για σένα και τον καλύτερο σου φίλο μπορεί να γίνει δικό σου! Γιατί 3 ημέρες είναι αρκετές για να ζήσεις όσα έχει να προσφέρει το νησί του πάρτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα