Stephanis Black Friday – Η επιστροφή του Ρίκκου και οι προσφορές που ξεκίνησαν

Η επίσημη έναρξη της πολυαναμενόμενης ημέρας του «Black Friday» 2021 έρχεται αυτή τη Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, ενώ στα καταστήματα STEPHANIS κάποιες προσφορές έχουν ήδη ξεκινήσει!

Στα καταστήματα STEPHANIS μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από «Black Friday» προσφορές που έχουν ήδη ξεκινήσει, σε αγαπημένα ηλεκτρονικά είδη, όπως τηλεοράσεις, smartwatches, videogames και άλλα, ενώ σύντομα αναμένεται η μεγάλη αποκάλυψη εκατοντάδων

«Black Friday»  προσφορών, οι οποίες θα ξεκινήσουν αυτή τη Παρασκευή 26/11 και ως επι το πλείστον θα διαρκέσουν μέχρι και το τέλος του μήνα.

Στο Δίκτυο Καταστημάτων STEPHANIS η εκπτωτική περίοδος του «Black Friday» έχει επεκταθεί, πέραν της μιας ημέρας, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να πραγματοποιήσει με άνεση τις αγορές του.

Όλες οι προσφορές θα είναι διαθέσιμες στα φυσικά καταστήματα STEPHANIS καθώς και online στο www.stephanis.com.cy!

Κατά τη διάρκεια της εκπτωτικής περιόδου «Black Friday», oι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εκατοντάδες προϊόντα τεχνολογίας, στις πιο χαμηλές τιμές τις χρονιάς. 

Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων, που αναμένει ο κόσμος τη περίοδο του «Black Friday», είναι οι τηλεοράσεις, οι μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές, ο gaming εξοπλισμός, και αυξημένη ζήτηση προβλέπεται φέτος να έχουν τα ηλεκτροκίνητα scooter και ποδήλατα!

Ο εκπτωτικός θεσμός, που γεννήθηκε στην Αμερική και υιοθετήθηκε τα τελευταία χρόνια από την κυπριακή αγορά επιστρέφει δυναμικά, για τέταρτη συνεχή χρονιά στο Δίκτυο Καταστημάτων Stephanis! 

Ο Ρίκκος Μάππουρος επέστρεψε, με νέα Black Friday καμπάνια, και φίλους από τα παλιά!

Έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις η νέα καμπάνια «Stephanis Black Friday 2021», με πρωταγωνιστή τον Ρίκκο Μάππουρο!

Η καμπάνια αποτελείται από μικρά βίντεο με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ηθοποιό Γιώργο Ζένιο, ο οποίος ενσαρκώνει τον θρυλικό του ρόλο ως Ρίκκο Μάππουρο από την αγαπημένη Κυπριακή σειρά «Βουράτε Γειτόνοι».

Μέσα από τα μικρά επεισόδια που δημιούργησε ο Γιώργος Τσιάκκας, απολαμβάνουμε ένα κλασσικό Ρίκκο Μάππουρο στην σημερινή εποχή, και εν μέσω Black Friday μαζί με τον γιο του, τον Γιώργο.

Τον γιο του Ρίκκου υποδύεται ο Σαββάκης Παισίου, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα στη σειρά «Βουράτε Γειτόνοι» από βρέφική ηλικία, έως και την εφηβεία του. 

Φέτος στο cast, προστίθεται και το λατρεμένο ζεύγος των Όμορφων, Βαθούλλα (Γεωργία Κωνσταντίνου) και Όμορφος (Κωστάκης Κωνσταντίνου), ένα αχτύπητο δίδυμο που σίγουρα προσφέρει άφθονο γέλιο!

Το πρώτο βίντεο της καμπάνιας έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 100 χιλιάδες views στα social media, και υπάρχει τεράστια ανταπόκριση και ανυπομονησία από το κοινό για το επόμενο επεισόδιο της ιστορίας, το οποίο θα αναρτηθεί ταυτόχρονα με την αποκάλυψη ΟΛΩΝ των προσφορών του STEPHANIS Βlack Friday!

Το Δίκτυο καταστημάτων Stephanis μέσω της καμπάνιας, έχει στόχο να μοιράσει άφθονο γέλιο στο κοινό, ενώ ταυτόχρονα κορυφώνει την αγωνία για τις πολυαναμενόμενες προσφορές του Stephanis Back Friday.

Στο πιο κάτω link μπορείτε να δείτε το πρώτο επεισόδιο, και να ανακαλύψτε τις προσφορές που έχουν ήδη ξεκινήσει. Επίσης μπορείτε να κάνετε εγγραφή στη λίστα για να ενημερωθείτε πρώτοι στη μεγάλη αποκάλυψη προσφορών, και για την ανάρτηση του νέου βίντεο (https://www.stephanis.com.cy/el/black-friday-2021)

Όλα τα καταστήματα STEPHANIS θα είναι ανοιχτά και θα σας υποδεχτούν τη περίοδο του Black Friday, τηρώντας όλα τα απαραίτητά μέτρα προστασίας.  Οι προσφορές θα είναι διαθέσιμες και online! 

Keywords
Τυχαία Θέματα