SUPER MUSIC AWARDS: Άρχισε το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός

Άρχισε στις 20:00 το βράδυ το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς. 

Τα SUPER MUSIC AWARDS 2019 with Pringles, πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Για άλλη μια χρονιά, μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής θα συνυπάρξουν στη σκηνή των Μουσικών Βραβείων της Κύπρου, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά σόου και σούπερ live

acts.

H μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής θα φιλοξενήσει απόψε 21 αγαπημένους καλλιτέχνες και μας επιφυλάσσει αναπάντεχες εκπλήξεις. Με αλφαβητική σειρά οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν είναι οι εξής: ANTONELLA, JOSEPHINE, KINGS, LOUIS, ΜΙΚΕ, ONIRAMA, ΤΗΕ PLAYERS, ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, STAN ΑΝTΙΠΑΡΙΩΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ, HΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ, ΑΚΗΣ ΔΕΙΞΙΜΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΟΥΡΙΩΤΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ, EΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ, TAMTA.

Ο μοναδικός ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ετοίμασε μια Special Live Performance ειδικά για τη φετινή απονομή που θα ανατρέψει τα δεδομένα. 

Τη βραδιά των SMA 2019 θα κλείσει η pop queen ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ, με ένα εκρηκτικό live concert με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της.

Οικοδεσπότης της βραδιάς είναι και φέτος ο αγαπημένος Θέμης Γεωργαντάς.

Δειτε εκτενές ρεπορτάζ για την αποψινή βραδιά στη σελίδα του I Love Style

Keywords
Τυχαία Θέματα