SOMAT: Φέρνει τη νέα, φιλική προς το περιβάλλον εποχή!

Το Somat μπαίνει πρώτο στη νέα εποχή απορρυπαντικών πλυντηρίου πιάτων, αφού καινοτομεί με τη δημιουργία της νέας σειράς προϊόντων Somat P-FREE, τα οποία, αν και είναι απαλλαγμένα από φωσφορικά άλατα, προσφέρουν 100% απόδοση Somat!

Θέλοντας να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών, το Somat παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων Somat P-FREE. Με αποκλειστικά ανασχεδιασμένη φόρμουλα,

που σέβεται το περιβάλλον, αφαιρεί τα φωσφορικά άλατα, αντικαθιστώντας τα με τη φυσική δύναμη του κιτρικού οξέως, ενώ επιτυγχάνει ταυτόχρονα ταχύτερη διαλυτότητα κατά την πλύση για 100% αποτελεσματικότητα, καθαριότητα και λάμψη Somat.

Η μη περιεκτικότητα φωσφορικών αλάτων σημαίνει ενίσχυση της προστασίας του περιβάλλοντος και μείωση των αποβλήτων. Τα φωσφορικά άλατα δεν αποτελούν πλέον την επιλογή πρώτης ύλης για το Somat, αφού θεωρούνται υπεύθυνα για το φαινόμενο του ευτροφισμού, την γνωστή μούχλα στην επιφάνεια των θαλασσών, ποταμών και λιμνών, που οδηγεί σε μείωση της βιοποικιλότητας και νέκρωση του υδάτινου περιβάλλοντος. Η Henkel, στα πλαίσια της δέσμευσής της για αειφόρο ανάπτυξη σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής της, μπαίνει στη διαδικασία επιλογής και χρήσης πιο φιλικών προς το περιβάλλον πρώτων υλών.

Το Somat, αντιλαμβανόμενο την ευθύνη που έχει στην προστασία του περιβάλλοντος, δούλεψε εντατικά, ώστε να μπορεί να προσφέρει πλέον στους καταναλωτές μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη λύση, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Διαθέσιμο τώρα σε όλες τις υπεραγορές το Somat P-FREE, το πρώτο απορρυπαντικό πλυντηρίων πιάτων με 0% φωσφορικά άλατα και 100% απόδοση.

Keywords
Τυχαία Θέματα