Roland Garros: Έμαθαν αντιπάλους Σάκκαρη και Τσιτσιπάς!

Βγήκαν οι αντίπαλοι των Τσιτσιπά και Σάκκαρη για τον πρώτο γύρο του Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο του Roland Garros κόντρα στον Τσέχο Γίρι Βέσελι. Ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται στο ίδιο section με τον Κάρλος Αλκαράθ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5 του ταμπλό) και θα αντιμετωπίσει στην

πρεμιέρα του στο Roland Garros τον Τσέχο Γίρι Βέσελι (Νο 452), έναν παίκτη που στο παρελθόν έχει πετύχει μεγάλες νίκες στο χώμα.

Ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται στο ίδιο section με τον Κάρλος Αλκαράθ και στο ίδιο μισό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, γεγονός που σημαίνει πως μπορεί να παίξει με τον Ισπανό στα προημιτελικά και ο νικητής με τον Σέρβο στα ημιτελικά.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο του Roland Garros την Τσέχα Καρολίνα Μούχοβα, η οποία είχε αποκλείσει πέρσι την Ελληνίδα στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Την Πέμπτη (25/5) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Roland Garros, με την κληρωτίδα να φέρνει τη Μαρία Σάκκαρη (Νο9) αντιμέτωπη με την Τσέχα Καρολίνα Μούχοβα (Νο42) στην πρεμιέρα του τουρνουά. Εάν προκριθεί στον 2ο γύρο της διοργάνωσης θα παίξει με μία εκ των Νάντια Ποντόροσκα και Τζέσικα Πόνσε. Σον 3ο γύρο θα διασταυρωθεί με την Ιρίνα Καμέλια Μπεγκού, ενώ στον 4ο με την Μάγκντα Λινέτ ή Μπελίντα Μπέντσιτς.

Στα προημιτελικά, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Τζέσικα Πεγκούλα, αλλά και με τη Λουντμίλα Σαμσόνοβα, πιθανή αντίπαλος της Πεγκούλα στον 4ο γύρο. Στα ημιτελικά, το όνομα που ξεχωρίζει για τις πιθανές αντίπαλες της Σάκκαρη είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα