Roland Garros: Εύκολη πρόκριση για τον Τζόκοβιτς στον 4ο γύρο του τουρνουά

Μέσα σε μία ώρα και 33 λεπτά ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε με 3-0 σετ (6-1, 6-4, 6-1) τον Μπεράνκις και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Roland Garros.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν χρειάστηκε να φορτσάρει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού του και με πλήρως ελεγχόμενο τρόπο, απέκλεισε τον Ρικάρντας Μπεράνκις, για να προκριθεί στον 4ο γύρο του Roland Garros.

Τρεις

νίκες με απολογισμό 9-0 sets μετράει ο Νο1 τενίστας του κόσμου στο Παρίσι μέχρι στιγμής, με το πρώτο, υπολογίσιμο εμπόδιό του, να αναμένεται στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο, Λορέντζο Μουζέτι.

Ο 34χρονος Σέρβος επικράτησε με 6-1, 6-4, 6-1 το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από μόλις μια ώρα και 33 λεπτά αγώνα και "έκλεισε" τη θέση του στον 4ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, για 12η σερί φορά.

Παίζοντας φοβερό τένις στα service games του Μπεράνκις, ο οποίος δεν είχε απαντήσεις στις τρομερές επιστροφές του αντιπάλου του, ο Τζόκοβιτς έφτασε πολύ άνετα στην επικράτηση.

Εκμεταλλευόμενος 6/9 break points του, ο 34χρονος Σέρβος κέρδισε 27/75 πόντους πίσω από το σερβίς του Λιθουανού και πληγώνοντάς τον πίσω από το 2ο σερβίς (7/22 πόντους είχε ο Μπεράνκις), ήλεγξε πλήρως το ματς.

Σα να μην έφτανε η εξαιρετική αποτελεσματικότητά του όντας receiver, ο Νόλε ήταν κάτι παραπάνω από καλός στα δικά του service games.

Με 37/42 κερδισμένους πόντους πίσω από το 1ο σερβίς του, ολοκλήρωσε τον αγώνα, μην αφήνοντας τον Μπεράνκις να φτάσει ούτε σε ένα break point. Συνολικά, κέρδισε 50/67 πόντους πίσω από το σερβίς του.

Με 18 αβίαστα λάθη και 30 winners τελείωσε τον αγώνα ο Νόλε, που είδε το Νο93 της παγκόσμιας κατάταξης να κάνει 36 unforced errors και 20 winners.

Πηγή: Tennis24

Keywords
Τυχαία Θέματα
Roland Garros, Εύκολη, Τζόκοβιτς,Roland Garros, efkoli, tzokovits