Οδόφραγμα Δερύνειας:Τόσοι πέρασαν μέσα σ' ένα 24ωρο από το άνοιγμα

"Μίλησαν" οι αριθμοί και τα επίσημα στοιχεία για το πόσοι πέρασαν από και προς τα κατεχόμενα, από την στιγμή της διάνοιξης του οδοφράγματος Δερύνειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία από τα μεσάνυκτα μέχρι τις 12 το μεσημέρι πέρασαν από τα κατεχόμενα προς τις ελεύθερες περιοχές διαμέσου του οδοφράγματος Δερύνειας 98 Τουρκοκύπριοι, 67 αλλοδαποί και 79 οχήματα.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, από τις ελεύθερες περιοχές προς τα κατεχόμενα πέρασαν περίπου 70 Ελληνοκύπριοι, 138 αλλοδαποί

και 100 οχήματα.

Χθες κατά την πρώτη μέρα της διάνοιξης του οδοφράγματος, από τα κατεχόμενα προς ελεύθερες περιοχές μέχρι τις 20.00, πέρασαν περισσότεροι από 170 Τουρκοκύπριοι και περισσότεροι και 152 Ελληνοκύπριοι και λοιποί ευρωπαίοι πολίτες.



Σημειώνεται ότι τα στοιχεία διακίνησης θα δίδονται από την Αστυνομία στις 12 το μεσημέρι και στις 12 τα μεσάνυκτα.

Οι Ελληνοκύπριοι πεζοί που μεταβαίνουν στα κατεχόμενα δεν καταχωρούνται επειδή ελέγχεται μόνο η ταυτότητα τους. Οι υπόλοιποι επισκέπτες Τουρκοκύπριοι, αλλοδαποί ευρωπαίοι και αλλοδαποί τρίτων χωρών καθώς και τα οχήματα των Ε/κ και Τ/κ καταχωρούνται και καταμετρούνται από την Αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα