Ξανά στην Τουρκία ο πρόεδρος των Σκοπίων

Την Προύσα της Τουρκίας επισκέφτηκε ο Γκιόργκι Ιβανόφ, για να λάβει μέρος στη συνεδρίαση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και να τονίσει τα σημαντικά άλματα στην ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Sigma στην Κωνσταντινούπολη Μαρία Ζαχαράκη.

Ο Ιβανόφ έκανε αναφορά και στις δραστηριότητες της Τουρκικής Υπηρεσίας Συνεργασίας και Συντονισμού (TİKA) στα Σκόπια, μέσω της οποίας ολοκληρώθηκαν 650 σχέδια

αξίας 116 εκατομμυρίων δολαρίων. Τέλος, ο Ιβανόφ υπογράμμισε ότι η χώρα του είναι μία χώρα με μεγάλες ευκαιρίες για τους επιχειρηματίες.

Με Πούτιν-Ποροσένκο συνομίλησε ο Ερντογάν

Με Πούτιν και Ποροσένκο συνομίλησε σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να παίξει ρόλο μεσολαβητή στην ένταση που σοβεί στη Μαύρη Θάλασσα μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της τουρκικής προεδρίας, ο Τούρκος πρόεδρος άκουσε και τις δύο πλευρές και εξέφρασε τις ανησυχίες του σχετικά με την ένταση, ενώ εξήρε τη σημασία της επίλυσης των προβλημάτων με διπλωματικούς τρόπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα