Pokka ΑΕΚ Καραβά: Αρχισε η μελέτη για Φάτρα Ζλιν

Στις 3 Δεκεμβρίου στην Τσεχία ορίστηκε ο πρώτος αγώνας.

Αποστολή εξετελέσθη για την Pokka ΑΕΚ Καραβά στη Σόφια. Η προσφυγική ομάδα κέρδισε με συνοπτικές διαδικασίες (δυο νίκες με 3 -0) το Σαββατοκύριακο στη σάλα «Sport Complex Gorna Molina» την Ντρένιτσα Σκεντεράι του Κοσυφοπεδίου και βλέπει την επόμενη ευρωπαϊκή πρόκληση που ονομάζεται Φάτρα Ζλιν Τσεχίας για τους «32» του CEV Challenge Cup.

Ο πρώτος αγώνας είναι ορισμένος για την Τετάρτη

3 Δεκεμβρίου στην Ζλίν και ο επαναληπτικός στο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό μεταξύ 15 – 17 Δεκεμβρίου. Αμέσως μετά την πρόκριση ο Αργεντινοιταλός κόουτς των «κιτρινόμαυρων» Χόρχε Καννεστράτσι και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν το scouting για την τσεχική ομάδα και με βάση τα πρώτα στοιχεία οι Τσέχοι είναι δυνατή ομάδα που απαρτίζεται από νεαρούς παίκτες. Το τεχνικό επιτελείο της Pokka ΑΕΚ Καραβά θα επιδιώξει να εξασφαλίσει και dvds από αγώνες της τσέχικης ομάδας με σκοπό την αποτελεσματικότερη μελέτη.

Οι δυο αγώνες στη Σόφια δεν άφησαν κανένα πρόβλημα τραυματισμού στην ομάδα και σύμφωνα με τον τιμ – μάνατζερ της ομάδας Ανδρέα Φελλά υπάρχει ικανοποίηση λόγω του γεγονότος ότι αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες και η ομάδα πήγε πολύ καλά στους δυο αγώνες της Σόφιας. Η αποστολή των Καραβιωτών επέστρεψε στην Κύπρο τη Δευτέρα και από σήμερα επικεντρώνεται στον επόμενο αγώνα με τον Καποδίστριας Εθνικό Λατσιών που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 20:00 στο Λύκειο Λατσιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα