Pizza Hut: Δωρεά θερμοκοιτίδας στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στη πτέρυγα νεογνών της παιδιατρικής κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου,η διευθυντική ομάδα της PizzaHut παρέδωσεεπίσημα στον Εκτελεστικό Διευθυντή του ΝοσοκομείουΔρ. Χριστόδουλο Καϊσή, μια θερμοκοιτίδα τύπου DragerCaleo.

Εκ μέρους της ομάδας της PizzaHut μίλησε ηSeniorMarketingManagerτου brand, κ.Ευαγγελία Μιχαηλίδου, η οποία, αφού ευχαρίστησε το Μακάρειο Νοσοκομείο για τη συνολική προσφορά του, δήλωσε: «Με τη συμβολική μας δωρεά

ευελπιστούμε να ανταποκριθούμε στο ελάχιστο στις αυξανόμενες ανάγκες της Πτέρυγας Νεογνών και να ενισχύσουμε τον πολύπλευρο αγώνα του Μακάρειου Νοσοκομείου»

Τον λόγο έπειτα πήραν οι Δρ. Χριστόδουλος Καϊσής, καθώς και ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής Δρ. Αβραάμ Ηλία, ο οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν την ομάδα της PizzaHutγια την ευγενική δωρεά και εξέφρασαν την ευχή τους για μια διαχρονική, πολύπλευρη μελλοντική συνεργασία.

Στην τελετή παράδοσης παρευρέθηκαν επίσης η Αναπληρώτρια Διευθύντρια τωνΙατρικών ΥπηρεσιώνΔρ. Ελισάβετ Κωνσταντίνου, η Βοηθός Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής και υπεύθυνη της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) Δρ. Θάλεια Παπαδούρη, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς και μέλη της Διευθυντικής Ομάδας της PizzaHut.

Μετά την τελετή παράδοσης μέλη της oμάδας της PizzaHutξεναγήθηκαν στην Πτέρυγα Νεογνών από τον Διευθυντή του Μακάρειου Νοσοκομείου και την Διευθύντρια της Μονάδας, όπου και συζητήθηκαν εκτενέστερα οι ανάγκες καθώς και τα μελλοντικά πλάνα προέκτασης και εκσυγχρονισμού της Μονάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα