Oθέλλος: Μπράβο του!

Μπράβο στον Οθέλλο ΑΘηένου που απόψε πήρε άξια την πρόκριση στην προημιτελική του Κυπέλλου Κύπρου, σε βάρος του Απόλλωνα. Ήταν μια επιβράβευση για την εξαιρετική παρουσία που είχε μέχρι τώρα .

Ο Οθέλλος είναι παράδειγμα προς μίμηση. Μια ομάδα με περιορισμένο προϋπολογισμό έδειξε ότι στο ποδόσφαιρο δεν μετρούν μόνο τα χρήματα, αλλα ο επαγγελματισμός και η σκληρή δουλειά. Ο Οθέλλος

είναι ομάδα και το απόδεικνύει κάθε εβδομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε αρκετά παιχνίδια δεν πήρε αυτό που δικαιούτο αφού η τύχη του γύρισε την πλάτη.

Η πρόκριση επι του Απόλλωνα είναι μια καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να νιώσουν ότι οι κόποι τους ανταμείβονται. Ο Οθέλλος με την μαγκιά του , κέρδισε τον σεβασμό όλων. Πλέον το μεγάλο στοίχημα είναι να πάρει αυτό που θέλει και στο πρωτάθλημα, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Ο αρχιτέκτονας του Οθέλλου ο τεχνικός της ομάδας ο Κώστας Σακκάς , σίγουρα τώρα θα προσπαθήσει να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του , για να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά ενόψει της σημαντικής συνέχειας. Ο Οθέλλος απλά απόψε κέρδισε μια μεγάλη μάχη , που θα γραφτεί στην ιστορία. Ακόμη όμως να κερδίσει τη μεγάλη μάχη και αυτό το γνωρίζουν όλοι στην Αθηένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα