Online διήμερο συνέδριο Data Privacy & Protection

Την Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 10:00,  θα πραγματοποιηθεί ένα online διήμερο συνέδριο Data Privacy &Protection με θέμα «Κανονισμοί, Διαφάνεια, Προστασία και Ανάπτυξη» που διοργανώνουν η Dias Meida Group και η Boussias Communications.

Αναμφισβήτητα τα Data (δεδομένα) είναι

το πιο σημαντικό εργαλείο στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Όμως, ανάμεσα στον πελατοκεντρισμό και στην ανάγκη για προστασία των προσωπικών δεδομένων αναπτύσσονται σημαντικές προκλήσεις που αφορούν στην διαχείριση των δεδομένων (data) που καθορίζουν την επιτυχία μας επιχείρησης. Σκοπός του συνεδρίου είναι η ολιστική προσέγγιση στο θέμα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των πελατών και πώς ανταποκρίνονται σε συνάφεια με το πλαίσιο των κανονισμών που ισχύουν. Επίσης, πώς συμβάλλουν στην καλή φήμη, στην ευελιξία της και στις σωστές αποφάσεις που θα πάρει μια εταιρία. Ειδικά τώρα με την πανδημία του Covid-19 τα θέματα που αφορούν στη ιδιωτικότητα δημιουργούν νέες προκλήσεις για μια επιχείρηση.

Η θεματολογία:

Κίνδυνος Διακυβέρνησης &Συμμόρφωση Governance Risk &Compliance (GRC)DevOps ΑσφάλειαΔιαχείριση ταυτότητας και προστασία κωδικών πρόσβασηςΠροστασία Cloud και DataΑσφάλεια εφαρμογών &Αντίκτυπος στην Προστασία ΔεδομένωνΑντιμετώπιση περιστατικώνCyberthreats, Cyberattacks, Data BreachesΤεχνολογίες αιχμής – Χρήση του IoT σε ασφαλείς πλατφόρμες &AI για αποτελεσματική κυβερνοαπειλοποίηση κατά της «έξυπνης» πειρατείας Ο ρόλος του DPO και τα αποτελέσματα της πραγματικής εφαρμογής του GDPRO ρόλος του CISO στο περιβάλλον του Cloud, IT Security &Data Protection

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τους ομιλητές του συνεδρίου εδώ.

Συμμετοχές:

Έλενα Χατζηνικολάου, Τηλ: +357 96494925, email[email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα