Oμόνοια: Πήρε αυτό που ήθελε

Το ζητούμενο για την Ομόνοια ήταν να επιστρέψει στις επιτυχίες στον αποψινό αγώνα στο Τάσος Μάρκου απέναντι στην Αγία Νάπα, κάτι που το κατάφερε.

Μετά απο τρείς αγωνιστικές οι ''πράσινοι'' βρέθηκαν στο δρόμο των επιτυχιών και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά . Ειδικά στον ψυχολογικό τομέα, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα θέλει να κτίσει σε αυτή τη νίκη, για να κάνει την αντεπίθεση της. Κάτι που δήλωσε και ο μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ζίγκι Μπαντιμπάγκα ο οποίος έστειλε σύνθημα νίκης επι του Απόλλωνα. Είναι φανερό ότι ''πράσινοι''

θέλουν πάρα πολύ τη νίκη στο ντέρμπι που ακολουθεί για να αποδείξουν με τον καλύτερι τρόπο ότι η Ομόνοια είναι εδώ , δυνατή και ισχυρή.

Σίγουρα οι ''πράσινοι'' θα πρέπει να παρουσιαστούν καλύτεροι. Διότι στην αποψινή αναμέτρηση ''έσβησαν τις μηχανές'' στην επανάληψη και μπήκαν σε κινδύνους. Ζητούμενο είναι η σταθερότητα στην απόδοση και στα αποτελέσματα. Αποψε γύρισαν σελίδα και βεβαίως θέλουν να έχουν συνέχεια.

Πολυ θετικά μηνύματα έστειλε η παρουσία του Ζίγκι Μπαντιμπάγκα. Έδειξε ότι είναι ποδοσφαιριστής που έχει πολλά να δώσει και ειδικά στο ντέρμπι που ακολουθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα