Oμόνοια: Πάθος και προσήλωση στον ΑΠΟΕΛ

Η Ομόνοια πέτυχε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή της στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς αυτή τη φορά ήξεραν τι ήθελαν στο γήπεδο και έφτασαν σε μια πολύ σπουδαία νίκη, απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος.

Οι ''πράσινοι'' έδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο , πως όταν θέλουν είναι ικανοί για πολλά πράγματα. Υπήρχε διάθεση, πάθος και αποφασιστικότητα απο το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Αποδείχθηκε παράλληλα ότι αυτή τη φορά δεν αδίκησαν τους

εαυτούς τους, όπως έπραξαν σε αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος και έστειλαν το ξεκάθαρο μηνυμα ότι είναι ικανοί να δώσουν την μάχη για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Η Ομόνοια ήταν αυτή που έπρεπε στο γήπεδο και κέρδισε δίκαια την ΑΕΚ. Ήταν μια νίκη που χωρίς καμία αμφιβολία ανέβασε το ηθικό στα ύψη. Ο στόχος τώρα είναι να μην χαλάσουν ξανά ότι έκτισαν μετά απο αυτή την επιτυχία.

Μοναδικό ζητούμενο τώρα είναι να κάνουν τον κόσμο τους , διπλά ευτυχισμένο. Φυσικά αναφερόμαστε στο ερχόμενο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ. Ο στόχος είναι μόνο η νίκη επι του αιωνίου αντιπάλου. Δεν είναι μόνο το βαθμολογικό κίνητρο, ειδικά σε αυτό το ντέρμπι. Οι Ομονοιάτες θέλουν απο τους ποδοσφαιριστές τους , να καταθέσουν ξανά ψυχή και να πανηγυρίσουν μια ακόμη μεγάλη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα