Oι προϋποθέσεις αγοράς μαθητικών και παιδικών εισιτηρίων

Η διοίκηση της Ομόνοιας ενημερώνει για τις προϋποθέσεις αγοράς παιδικών εισιτηρίων αγώνα, αλλά και για τη διαθεσιμότητα των μαθητικών και των παιδικών εισιτηρίων αγώνα.

Η ανακοίνωση:

Το Σωματείο μας ενημερώνει για τις προϋποθέσεις αγοράς παιδικών εισιτηρίων αγώνα, αλλά και για τη διαθεσιμότητα των μαθητικών και των παιδικών εισιτηρίων αγώνα:

- Η προπώληση των παιδικών εισιτηρίων αγώνα γίνεται από τα εκδοτήρια "ΟΜΟΝΟΙΑ - PrimeTel" και από το Online Ticketing. Αυτό αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, για να ισχύσει η αρίθμηση

των εισιτηρίων και για να γίνεται ταξιθέτηση στις κερκίδες, με βάση το εισιτήριο που έχει στην κατοχή του ο κάθε φίλαθλος.

- Η αγορά παιδικού εισιτηρίου αγώνα θα επιτρέπεται εάν και εφόσον συνδυάζεται με αγορά τουλάχιστο ενός κανονικού εισιτηρίου αγώνα ή εάν κατά την αγορά του παιδικού εισιτηρίου αγώνα υποδεικνύεται τουλάχιστο ένα κανονικό εισιτήριο διαρκείας (μόνο από τα εκδοτήρια "OMONOIA - Primetel" είναι εφικτό να εφαρμοστεί), για την κερκίδα που προορίζεται το παιδικό εισιτήριο αγώνα.

- Σε περίπτωση που μετά την ολοκλήρωση της προπώλησης υπάρχουν διαθέσιμα μαθητικά και παιδικά εισιτήρια αγώνα, τότε αυτά θα διατίθενται στα ταμεία του σταδίου ΓΣΠ, την ημέρα του αγώνα.

- Παιδικά εισιτήρια αγώνα υπάρχουν διαθέσιμα για την Ανατολική και τη Βόρεια κερκίδα.

- Τα παιδιά κάτω των 12 χρόνων, μπορούν να εισέρχονται στη Δυτική κερκίδα (άνω και κάτω διάζωμα) με παιδικό εισιτήριο διαρκείας.

- Μαθητικά εισιτήρια αγώνα υπάρχουν διαθέσιμα για όλες τις κερκίδες, εκτός από το κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας.

- Οι μαθητές μπορούν να εισέρχονται στο κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας, με μαθητικό εισιτήριο διαρκείας.

- Οι κάτοχοι παιδικών ή/και μαθητικών εισιτηρίων αγώνα ή/και διαρκείας, θα εισέρχονται στη Δυτική (κάτω διάζωμα) από τη Θύρα Δ5, στη Δυτική (πάνω διάζωμα) από τη Θύρα Δ6Α, στην Ανατολική από τη Θύρα Α1 και στην Βόρεια από την Θύρα Β4.

- Για καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών κάτω των 12 χρόνων και για αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας, το Σωματείο μας συνιστά όπως αυτά προμηθευτούν παιδικό εισιτήριο διαρκείας, για την κερκίδα της αρεσκείας τους.

* Στη φωτογραφία διακρίνονται οι είσοδοι του ΓΣΠ που εξυπηρετούν τα μαθητικά και τα παιδικά εισιτήρια αγώνα ή/και διαρκείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα