O Θοδωρής Αναγνωστόπουλος οικοδεσπότης του TEDxLimassol

Tο TEDx Limassol το συνέδριο διεθνούς εμβέλειας που γίνεται στην Κύπρο, στις 3 Οκτωβρίου στην Λέμεσό παρουσιάζει τον υπεύθυνο για το συντονισμό των ομιλητών και τη ροή, τον οικοδεσπότη της εκδήλωσης, Θοδωρή Αναγνωστόπουλο.

Ο Θοδωρής Αναγνωστόπουλος είναι βιολόγος με περαιτέρω σπουδές στη μοριακή γενετική. Μετά από πολλά χρόνια στο εργαστήριο αποφάσισε να μεταδίδει την επιστήμη με πρωτοποριακές μεθόδους ώστε το κοινό να την κατανοεί καλύτερα. Είναι έμπειρος στην παρουσίαση

εκδηλώσεων αφού είναι οικοδεσπότης τα τελευταία τρία χρόνια στο TEDx Athens ένα από τα μεγαλύτερα TEDx στον κόσμο.

Το TEDxLimassol που παρουσιάζεται φέτος από την Τράπεζα Κύπρου και την ΜΤΝ υποδέχεται τον Θοδωρή Αναγνωστόπουλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στις 3 Οκτωβρίου το TEDxLimassol γίνεται το κέντρο της προσοχής του πλέον δυναμικού κοινού της χώρας. Με την καθοριστική συμβολή του Θοδωρή το TEDxLimassol ξεφεύγει από την κλασική συνταγή των «τοπικών» διοργανώσεων και να προσφέρει αξέχαστη εμπειρία στο κοινό.

Ο Θοδωρής Αναγνωστόπουλος ασχολείται με την οργανωτική διαχείριση μη-κερδοφόρων οργανισμών. Ο ίδιος δηλώνει ως επάγγελμα του Science Communicator. Αρχικά ίδρυσε την εταιρεία SciCo (Science Communication), ένα μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει ως σκοπό την επικοινωνία επιστημονικών θεμάτων στο κοινό χρησιμοποιώντας καινοτόμα και διασκεδαστικά μέσα. Είναι επίσης ιδρυτής του Athens Science Festival και του TEDMED live Athens και συνιδρυτής του Green Project.

Το TEDxLimassol φιλοξενεί 20 ομιλητές από το εγχώριο και διεθνές σκηνικό. Τα εισιτήρια του TEDxLimassol βρίσκονται διαθέσιμα στο www.tedxlimassol.com.

Για να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις και τα νέα για το TEDxLimassol, μπορείτε να το βρείτε:

Στην ιστοσελίδα: http://www.tedxlimassol.com/

Στο Facebook: https://www.facebook.com/TEDxLimassol

Και Twitter: https://twitter.com/tedxlimassol

Keywords
Τυχαία Θέματα