Nova Cyprus: internet και τηλεόραση μαζί μόνο με 45,99€

Απίθανο Internet και ολοκληρωμένη τηλεοπτική ψυχαγωγία μαζί, σε κάθε γωνιά της Κύπρου! Γρήγορο και αξιόπιστο Internet έως 20Mbps, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, μαζί με όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, μόνο με 45,99 ευρώ μηνιαίως!

Η Nova Cyprus με την υπηρεσία Satellite Broadband προσφέρει γρήγορο και αξιόπιστο Internet σε κάθε σπίτι, σε κάθε γωνιά της Κύπρου! Όλα τα νοικοκυριά ανεξαρτήτως που βρίσκονται και αν η περιοχή τους καλύπτεται επαρκώς από επίγειο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο, μπορούν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας δορυφορικό Internet έως 20Mbps download

και έως 6Mbps upload!

Οι μεγάλες ταχύτητες Internet συνδυάζονται τώρα με την υπηρεσία Nova Cyprus Satellite TV, που προσφέρει τηλεοπτικό θέαμα πολλών αστέρων, με τα μεγάλα της κανάλια σε HD ανάλυση, μέχρι και 300 κινηματογραφικές πρεμιέρες τον χρόνο και τις σημαντικότερες αμερικάνικες σειρές να μεταδίδονται ταυτόχρονα με την Αμερική από τα κανάλια Novacinema!

Επίσης, κορυφαίο ποδοσφαιρικό θέαμα έρχεται στα κανάλια Novasports από Ελλάδα και Γαλλία, όλες οι μεγάλες διοργανώσεις μπάσκετ, όπως η Euroleague, το Basketball Champions League. Το τηλεοπτικό υπερθέαμα περιλαμβάνει επίσης τα καλύτερα και ποιοτικότερα κανάλια ντοκιμαντέρ, εκπληκτικό παιδικό πρόγραμμα και τα μεγαλύτερα κανάλια lifestyle, μουσικής και διεθνούς ειδησεογραφίας.

Το μηνιαίο κόστος των 45,99 ευρώ για συνδυαστικές υπηρεσίες Internet και Τηλεόρασης ισχύει για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές. Όλος ο εξοπλισμός που απαιτείται παρέχεται εξ ολοκλήρου από τη Nova Cyprus. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω εγκεκριμένων μεταπωλητών, ανά την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 2200 2200 ή να επισκεφθούν το www.novacyprus.com

Κάνετε Like στη σελίδα της Nova Cyprus https://www.facebook.com/NovaCyprus/ για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των καναλιών της Nova CyprusΜπείτε στο site της Nova Cyprus www.novacyprus.com για να βλέπετε πάντα το ανανεωμένο πρόγραμμα όλων των καναλιών μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα