Nokia 6: Ξεπούλησε σε μόλις ένα λεπτό

Το πολυαναμενόμενο mid-range smartphone Nokia 6 ξεκίνησε, όπως είχε προγραμματιστεί, να πωλείται σήμερα στην Κίνα και όπως ήταν αναμενόμενο, η συσκευή ξεπούλησε μέσα σε ένα μόλις λεπτό. Το Nokia 6 ήταν ήδη σίγουρο ότι θα είναι ανάμεσα στα smartphone με κορυφαίες πωλήσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις πάνω από 1 εκατομμύριο προεγγραφές των ατόμων που είχαν την πρόθεση να αποκτήσουν το smartphone.

To Nokia 6 πήγε προς πώληση στην Κίνα αποκλειστικά από το online

κατάστημα Jingdong (JD.com). Η τιμή των 1699 γιουάν (232 ευρώ) μπορεί να θεωρηθεί ακριβή για κάποιους, λαμβάνοντας υπόψη ότι το smartphone συσκευάζει το ταπεινό Snapdragon 430 SoC. Ωστόσο, όσο αντιληπτή είναι αυτή η ανεπάρκεια, άλλο τόσο αντιληπτή είναι η premium και ανθεκτική κατασκευή που εμφανίζεται να έχει η συσκευή. Το smartphone έρχεται επίσης με μεγάλη 4GB RAM, η οποία θα μπορούσε να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των εγκατεστημένων εφαρμογών.

Το τηλέφωνο αναμένεται να πάει σε ένα δεύτερο γύρο flash πώλησης μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά η Jingdong δεν έχει ανακοινώσει ακόμη μια ημερομηνία για αυτό. Ωστόσο, ο αριθμός των συσκευών που πωλήθηκαν στην πρώτη πώληση δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά ελπίζουμε ότι η Nokia θα έχει αρκετές μονάδες σε απόθεμα.

Να θυμίσουμε ότι το Nokia 6 φέρει οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 1080 pixels. Τροφοδοτείται από Snapdragon 430 chipset που υποστηρίζεται από 4GB RAM. Φέρει επίσης 64GB μνήμη αποθήκευσης, με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Στον τομέα της φωτογράφισης, η συσκευή έχει οπίσθια κάμερα ανάλυσης 16MP και συνοδεύεται από LED φλας που βρίσκεται ακριβώς από κάτω, καθώς και μια εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 8MP για να βγάζουμε selfie και για τις ανάγκες βιντεοκλήσεων. Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 3.000 mAh.

Πηγή: myphone.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα