NIPD Genetics: Αλλαγή σημείου δειγματοληψιών COVID-19 στη Λεμεσό

Με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται στο κοινό για τη λήψη δειγμάτων για μοριακές εξετάσεις κορωνοϊού στη Λεμεσό, η NIPD Genetics ανακοινώνει ότι από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, ο χώρος πραγματοποίησής τους θα είναι ο χώρος στάθμευσης του Αθλητικού Κέντρου "Σπύρος Κυπριανού" (πρώην Palais des Sports), στα Κάτω Πολεμίδια.

Η δειγματοληψία στον χώρο στάθμευσης του Αθλητικού Κέντρου "Σπύρος Κυπριανού", θα διεξάγεται από Κυριακή μέχρι Παρασκευή (εκτός Σάββατο), 8:00πμ με 4:00μμ.

Η NIPD Genetics επιθυμεί να ευχαριστήσει

το German Oncology Center, όπου διεξάγονταν μέχρι τώρα οι δειγματοληψίες για την επαρχία Λεμεσού, για την άριστη συνεργασία σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.nipd.com

Σχετικά με την NIPD Genetics

Η NIPD Genetics είναι μια κορυφαία, καινοτόμος εταιρεία βιοτεχνολογίας που σχεδιάζει, αναπτύσσει και παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης μέσω του εκτεταμένου χαρτοφυλακίου προγεννητικών, αναπαραγωγικών και ογκολογικών γενετικών της τεστ, καθώς και των κλινικών εργαστηρίων της. Με ίδρυση στην Κύπρο το 2010, τα υπερσύγχρονα εργαστήρια της NIPD Genetics είναι διαπιστευμένα με CAP και έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα CLIA και ISO. Η NIPD Genetics χρησιμοποιεί την εκτεταμένη τεχνογνωσία και την προηγμένη τεχνολογία της για να παρέχει γρήγορα και με ασφάλεια ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα στους ασθενείς και τους συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα