Moondog’s: 4th International Beer Tasting

Το Moondog’s Bar &Grill στην Μυκηνών 7 στην Λευκωσία διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το 4th International Beer Tasting (OctoberTest) στην Κύπρο.

Περισσότερες από 180 ετικέτες μπύρας από 20 χώρες (η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα ποικιλία που έχει παρουσιαστεί σε φεστιβάλ στη χώρα μας) εκ των οποίων αρκετές έρχονται για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε συνδυασμό με περισσότερα από 20 draught από όλο τον κόσμο υπόσχονται αξέχαστες γευσιγνωστικές

εμπειρίες.

Οι μπύρες οι οποίες θα στηθούν στον κήπο και στον εσωτερικό χώρο του Moondog’s θα συνοδεύονται με τα ζουμερά μας burgers, hot dogs και άλλα διάφορα. Παράλληλα, θα παρελαύνουν καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής σκηνής.

Έτσι μια ήδη πετυχημένη γιορτή της μπύρας που πέρσι συγκέντρωσε περισσότερους από 2500 επισκέπτες από όλη την Κύπρο, παίρνει και πάλι μορφή φέτος:

Από την Τρίτη 3/10/2017 μέχρι την Πέμπτη 5/10/2017 είναι OctoberTest.

Από τις 6:00 το απόγευμα ως και τα μεσάνυχτα, οι λάτρεις της μπύρας θα γεμίζουν ξανά και ξανά το ποτήρι τους δοκιμάζοντας νέες γεύσεις, ψηφίζοντας την αγαπημένη τους!

OctoberTest: 3 ξεχωριστά και απολαυστικά «μεθυστικά» βράδια γνωριμίας με μπύρες από όλο τον κόσμο και ζωντανή μουσική μέχρι τελικής πτώσεως.

Keywords
Τυχαία Θέματα