Mirror: "Η Γουλβς απέκλεισε την μεταγραφή του Σεμέδο λόγω της visa"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η Γουλβς δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς λόγω των δικαστικών μπλεξιμάτων δεν θα μπορεί να βγάλει την visa εργασίας.

Δημοσίευμα του maisfutebol έγραφε για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Γουλβς για την πώληση του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος είναι

φευγάτος απ' τους ερυθρόλευκους και το πρώτο όνομα που εμφανίστηκε ήταν αυτό των λύκων.

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι ανέφεραν και ποσά γύρω απ' την υπόθεση κάνοντας λόγο πως το deal θα κλείσει ανάμεσα στα 10 με 12 εκατομμύρια ευρώ. Η είδηση αυτή έκανε τον γύρο της Αγγλίας, με τα ΜΜΕ απ' το Νησί να ασχολούνται με την περίπτωση του Σεμέδο και το φερόμενο ενδιαφέρον της Γουλβς.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Mirror η μεταγραφή αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί. Όπως αναφέρει το αγγλικό ρεπορτάζ, οι λύκοι δεν θα κινηθούν για την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού, καθώς λόγω των δικαστικών μπλεξιμάτων του δεν θα μπορεί να αποκτήσει την visa εργασίας. Επομένως, οι λύκοι φέρεται να έχουν εγκαταλείψει την προσπάθειά τους.

Θυμίζουμε πως ο Σεμέδο έχει τιμωρηθεί με οκταετή απαγόρευση εισόδου στην Ισπανία για υπόθεση του 2018, όταν είχε κατηγορηθεί για ληστεία και ομηρία ενός άνδρα και οπλοκατοχή.

Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος της Sun, Τζόρνταν Ντέιβις, έγραψε στο Twitter πως υπάρχει πράγματι συμφωνία ανάμεσα σε Γουλβς και Σεμέδο, όμως η visa εργασίας είναι το σημαντικότερο πρόβλημα. Ως εκ τούτου, οι λύκοι πιέζουν ώστε να ξεπεραστεί ο συγκεκριμένος σκόπελος και να προχωρήσει η μεταγραφή. Μένει να φανεί ποια θα είναι τελικά η κατάληξη της υπόθεσης.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mirror, Η Γουλβς, Σεμέδο,Mirror, i goulvs, semedo