Mickey και Minion άφησαν την Disney και ήρθαν στον ΚΟΤ!

Τα πάντα στο βωμό του χρήματος φαίνεται πως επιστρατεύουν επιτήδειοι, προκειμένου να κάνουν την λεγόμενη αρπαχτή της μέρας. Η νέα μόδα λοιπόν των παράνομων πλανοδιωπώλων στις παραλίες, αφουγκραζόμενη τις παιδικές αδυναμίες, φέρνει τις παραμυθουπόλεις του Ορλάντο και του Παρισιού… στα πόδια μας!

Παιδικοί ήρωες, φωτογραφίζονται με το αζημίωτο με τα παιδάκια προκαλώντας πονοκέφαλο στους γονείς που δυσκολεύονται να χαλάσουν χατίρι στα βλαστάρια τους.

Το SigmaLive

βρέθηκε στην πολυσύχναστη παραλία του ΚΟΤ στην Λάρνακα, όπου εκτυλίσσεται ένα μαυραγορίτικο παζάρι της Walt Disney. Ο θεόρατος Mickey και ο συμπαθής Minion αναδύονται από το πουθενά στον οργανωμένο χώρο της παραλίας όπου φωτογραφίζονται έναντι 5 ευρώ με τα μικρά παιδιά.

Οι κατά τα άλλα φιλικοί στα παιδιά ήρωες, μπορεί να χαιρετάνε τα μικρά παιδιά προκειμένου να τα προσελκύσουν κοντά τους, δεν κρατάνε όμως την ίδια στάση με τους γονείς των παιδιών, όταν αυτοί πάνε κοντά προκειμένου να φωτογραφίσουν με τα κινητά τους τα παιδιά τους.

Στην παρέα τους, βρίσκεται φυσικά και ένας ερασιτέχνης φωτογράφος ο οποίος χωρίς να ολιγωρεί τυπώνει σε λίγα λεπτά την φωτογραφία, αφού μαζί του έχει φορητό εκτυπωτή.

Το SigmaLive φρόντισε να ενημερωθεί για το παραθαλάσσιο «οδοιπορικό» των ηρώων της Walt Disney, το οποίο πέραν της Επαρχίας Λάρνακας, απλώνεται μέχρι Πάφο χωρίς να εξαιρεί την Επαρχία Λεμεσού.

Όλα αυτά σε ένα συνεχιζόμενο σκηνικό αισχροκέρδειας στις παραλίες όπου το τελευταίο πράγμα που λείπει στο πονεμένο πορτοφόλι του Κύπριου καταναλωτή είναι οι αρπαχτές επιτηδείων με στόχο ανήλικα παιδιά.

Keywords
Αναζητήσεις
sigmalibe kot didney
Τυχαία Θέματα