Mερκής:'' Το πρωτάθλημα αξίζει σε μας'' (VIDEO)

Στην Primetel μίλησε ο αρχηγός του Απόλλωνα ο Γιώργος Μερκής. Τόνισε ότι η ομάδα του αξίζει να είναι αυτή η πρωταθλήτρια.

Αναλυτικά:
"

Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου, όλους ανεξαιρέτως που απέδειξαν σήμερα πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Με χίλια δυο προβλήματα η ομάδα τον τελευταίο καιρό... Είχαμε απουσίες και τραυματισμούς, συμπληρώνουμε εντεκάδα με δυσκολία. Υπάρχουν πολλοί νεαροί στον πάγκο μας αλλά σήμερα νομίζω δεν είχαν ονόματα οι φανέλες. Σήμερα δεν είχε νεαρούς, ξένους, αρχηγούς. Ήταν

όλοι παίκτες του Απόλλωνα, έτσι είναι ο Απόλλωνας και το χάρηκαν και οι οπαδοί, του ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά, βλέπουμε την συνέχεια. Είμαι σίγουρος πως στο επόμενο παιχνίδι η ΑΕΚ θα κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι στο ΓΣΠ. Θα κάνουμε και εμείς τα πάντα να κερδίσουμε την Ανόρθωση για να πάρουμε εμείς αυτό το πρωτάθλημα γιατί πραγματικά το πρωτάθλημα αξίζει σε εμάς. Κάναμε λάθη, στο τέλος φάνηκε ότι έγερνε προς το ΑΠΟΕΛ αλλά πιστεύω ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα παιχθεί το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας, τους θέλουμε μαζί μας και στα καλά και στα κακά".

Keywords
Τυχαία Θέματα