MTN Broadband in a Box

Internet χωρίς σταθερή γραμμή από μόνο €29/μήνα!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια πρίζα για να απολαμβάνεις internet στη στιγμή.

Τώρα η σύνδεση στο internet είναι ακόμη πιο απλή - τo ΜΤΝ Broadband in a Box προσφέρει απεριόριστο internet στο σπίτι, στο εξοχικό ή οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, χωρίς σταθερή γραμμή. Απλά το βάζεις στην πρίζα και έχεις αμέσως internet με τις γρήγορες ταχύτητες του μεγαλύτερου 4G δικτύου στην Κύπρο.

Με

το ΜΤΝ Broadband in a Box μπορείς να συνδέσεις μέσω WiFi πολλαπλές συσκευές (π.χ. laptop, tablet, smartphones) και χρήστες, ακόμη και ταυτόχρονα.

Τα πλάνα MTN Broadband in a Box αρχίζουν από μόνο 29 ευρώ τον μήνα και παρέχουν ταχύτητες μέχρι και 40Mbps/6Mbps (Download/Upload). Σημειώνεται ότι ο συνδρομητής θα χρειαστεί ειδική συσκευή η οποία μπορεί να αποκτηθεί ακόμη και δωρεάν, αναλόγως συμβολαίου.

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα: internet χωρίς σταθερή γραμμή, όπου κι αν βρίσκεσαι από μόνο 29 ευρώ τον μήνα!

Σχετικά με την ΜΤΝ
Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης. Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας με 17 ΜΤΝ Stores παγκύπρια, καθώς επίσης και ηλεκτρονικό κατάστημα, το MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 237 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα