Απόδραση και «4 στα 4» για το… τρένο του Κέρκεζ

Η ΑΕΛ κέρδισε με 2-0 την Πάφο στο» Στέλιος Κυριακίδης», πετυχαίνοντας την 4η της σερί νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Οι γαλαζοκίτρινοι με σκόρερ τους Χουράδο και Αβραάμ και πρωταγωνιστή τον Πρόσεκ που έκανε σπουδαίες επεμβάσεις, κατάφεραν να πετύχουν 4η σερί νίκη και να παραμένουν στην κορυφή για άλλη μια αγωνιστική με 12 βαθμούς.

Το τρένο του Κέρκεζ συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του και χωρίς να δεχθεί γκολ ακόμα, δείχνει ότι φέτος

θα κάνει πρωταγωνιστική πορεία. Το σκορ άνοιξε το Χουράδο στο 49’, ενώ στο 86’ ο Αβραάμ κλείδωσε τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο ξεχώρισε η φάση του 8ου λεπτού, όταν η Πάφος σκόραρε με τον Ράσιτς, ωστόσο μετά από μερικά λεπτά ο Τσούκκας το ακύρωσε. Ο επιθετικός της Πάφου ήταν σε θέση οφ σαιντ, ο βοηθός σωστά το έδειξε, αλλά ο διαιτητής αρχικά μέτρησε το γκολ. Στη συνέχεια σωστά το γκολ ακυρώθηκε. Και οι δυο ομάδες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες και τα καλά διαστήματα, ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου, η ΑΕΛ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Χουράδο. Ο επιθετικός της ΑΕΛ βρέθηκε μόνος μετά από εκτέλεση κόρνερ και στο 49’ έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας το τρίτο του φετινό γκολ. Μετά το γκολ του Χουράδο, η Πάφος είχε τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε την ΑΕΛ, ωστόσο ο Πρόσεκ ήταν εξαιρετικός και πραγματοποιώντας 3-4 πολύ καλές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν. Στο 86’ ο Αβράαμ κλείδωσε τη νίκη και το πολύτιμο τρίποντο που κρατά την ΑΕΛ στην κρουφή.

Πάφος: Μολ, Καρώ , Χολτ, Λοράν, Σιρόκ , Ράσιτς, Κουλς, Φόλπρεχτ (77’ Νέμετς), Μπαγκάρντ, Μπεριγκό (70’ Λουλίνια), Πολίτσι (60’ Αγκούλο)

ΑΕΛ: Πρόσεκ, Τεξέιρα, Γκαζτανάγια, Αβραάμ, Ζντραφκόσκι, Άλεξ (64’ Σίλβα), Λαφράνς, Τόρες, Χουράδο(56’ Μακρής), Νιλς Τεξέιρα, Μπενίτεθ (86’ Ντόσα)

Πατήστε ΕΔΩ για να μπείτε στο LIVE.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Live, Πάφος#45ΑΕΛ,Live, pafos#45ael