ΠΑΕΕΚ - Ομόνοια 2-5: «Πεντάρα» με πρωταγωνιστή τον Λοϊζου!

Η Ομόνοια πέρασε εύκολα από την έδρα της ΠΑΕΕΚ, επικρατώντας με 5-2 της ομάδας της Κερύνειας στο Μακάρειο, για την 9η αγωνιστική των play-out του Πρωταθλήματος Cyta.

Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας ήταν βαθμολογικά αδιάφορος, ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Νιλ Λένον να κάνει κάποιες δοκιμές ενόψει του τελικού κυπέλλου που πλησιάζει (25/5). Χατ-τρικ σημείωσε ο νεαρός Λοϊζος Λοϊζου.

Η Ομόνοια άνοιξε το σκορ στο 28’ με τον Τσέποβιτς. Στο 33’ μετά και από παρέμβαση του VAR, δόθηκε πέναλτι για την ΠΑΕΕΚ για χέρι του Κίκο μέσα στην περιοχή.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαρέλα, ισοφαρίζοντας για τους γηπεδούχους στο 34’. Στο 40΄οι φιλοξενούμενοι ανάκτησαν το προβάδισμά τους με γκολ του Λοϊζου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ομόνοια βρήκε δίχτυα και πάλι με τον Λοϊζου αυτή, τη φορά στο 49’ μετά από πάσα του Λοβέρα, ενώ το 4-1 για τους «πράσινους» έγραψε ο Παπουλής στο 51’. Ο Λοϊζου σημείωσε χατ-τρικ (το πρώτο του με τη φανέλα της Ομόνοιας), πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ για την ομάδα του στο 61’, κάνοντας το 5-1. Για την ομάδα της ΠΑΕΕΚ μείωσε σε 5-2 ο Ορ στο 88'.

Βαθμολογία: Στην 12η θέση με 16 βαθμούς παραμένει η ΠΑΕΕΚ, στην 7η με 49 η Ομόνοια.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΠΑΕΕΚ: Παναγιώτου, Σουμαορό, Χαραλάμπους, Βαρέλα, Μπάμπιτς, Κωμοδίκης, Παττίχης, Ράμος, Αμερόγκεν, Κούρος, Νεοφύτου.

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Κίκο, Ψάλτης, Σέχου, Παναγιώτου, Μιξ, Μπασιρού, Λοβέρα, Λοίζου, Παπουλής, Τσέποβιτς.

Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος

4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

VAR: Αντωνίου Μενέλαος

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης

Παρατηρητής:  Αναστασίου Ιωάννης

Keywords
Τυχαία Θέματα