Πήρε το ζητούμενο με Κακουλλή η Ομόνοια

Η Ομόνοια νίκησε με 1-0 τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ, σε αγώνα που έδωσε συνέχεια στην 6η αγωνιστική των play-out του Πρωταθλήματος Cyta.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες προϋποθέσεις, ωστόσο καμία από τις δύο δεν κατάφερε να απειλήσει αποτελεσματικά την αντίπαλη εστία.

Παρόμοια εικόνα είδαμε και στις αρχές του δεύτερου μέρους, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν κυρίως τον ρυθμό. Καλή στιγμή είχε η Ομόνοια στο 68’ με τον Παναγιώτου

να πιάνει την κεφαλιά, χωρίς όμως να ανησυχήσει τον Χριστοδούλου. Στο 70’ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για την Ομόνοια, ωστόσο μετά από επανξέταση της φάσης από το VAR, η απόφαση ανακλήθηκε και δόθηκε φάουλ εκτός περιοχής. Στο 77’ καταγράφηκε καλή ευκαιρία για του φιλοξενούμενους, με τον Ζάκπα να κάνει το σουτ ωστόσο ο Κυπριανίδης απέκρουσε κρατώντας το μηδέν.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 83’ με τον Λοϊζου να κάνει ωραία ενέργεια και στη συνέχεια να πασάρει στον Κακουλλή, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ στο ΓΣΠ.

Με τη σημερινή της νίκη η Ομόνοια διατηρείται στην έβδομη θέση με 39 βαθμούς, και ο Εθνικός στην εντέκατη με 20 βαθμούς.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Ομόνοια: Κυριακίδης, Λανγκ, Παναγιώτου, Χούμποτσαν, Κίκο, Μπασιρού, Χαραλάμπους, Χρίστου, Μποτεάκ, Λοβέρα, Κακουλλής.

Στον πάγκο για την Ομόνοια: Ουζόχο, Παναγή, Λέζιακς, Σέχου, Ευαγγέλου, Γιούστε, Ασημένος, Μιξ, Παπουλής, Σάββα, Λοϊζου, Μάταβζ.

Εθνικός Άχνας: Χριστοδούλου, Άδωνη, Περατικός, Άμπραχαμ, Μ. Ηλία, Χουντόμπιακ, Ζάκπα, Γκόρουπετς, Ιωάννου, Μάζουρεκ, Ντούρις.

Στον πάγκο για τον Εθνικό: Μπογκατίνοφ, Καβαλέβσκι, Πηλέας, Κ. Ηλία, Ντόλεζαλ, Κυπριανού, Βοϊτκόφσκι, Ταράσοβς, Κουμής, Ελουντού.

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης

4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

VAR: Χριστοφόρου Μάριος

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

Keywords
Τυχαία Θέματα