Με Κοβάσεβιτς και Ζάιρο πήρε το διπλό η Πάφος

Η Πάφος ήταν η νικήτρια του αγώνα που διεξήχθη στο ΓΣΠ για την 17η αγωνιστική, παίρνοντας σημαντικό διπλό επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού

Η Πάφος μπήκε καλύτερα στον αγώνα καταφέρνοντας να επιβάλει τον ρυθμό της στα πρώτα στάδια του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16’ με τον Αουρέλιο να κλέβει έπειτα από λάθος του Μανρίκε και να βγάζει στη συνέχεια την ασίστ για τον Κοβάσεβιτς ο οποίος πλασάροντας τον Μολ έγραψε το 1-0 για τους γαλάζιους.

Ο Ολυμπιακός απάντησε φέρνοντας το ματς στα ίσα στο 33’, όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Χαραλάμπους έκανε το πλασέ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ρούτκο.

Με καλύτερο ρυθμό ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό να χάνει διπλή ευκαιρία αρχικά στο 50’ με τον Κα ο οποίος νικήθηκε από τον Ρούτκο στο τετ-α-τετ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπάγιτς έκοψε πάνω στη γραμμή σουτ του Κονφέ. Κόντρα στη ροή του αγώνα η Πάφος διπλασίασε τα τέρματά της ανακτώντας εκ νέου προβάδισμα με τον Ζάιρο να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού και να κάνει το 1-2 στο 53’.

Η σημερινή της νίκη ανεβάζει την Πάφο στην τέταρτη θέση έχοντας 25 βαθμούς, ενώ αντίθετα ο Ολυμπιακός παραμένει στους 16 και την ένατη θέση της βαθμολογίας.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME. 

Οι αρχικές συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Μολ, Σαμπίνια, Σάλι, Γκουστάβο, Κά, Μανρίκε, Κονφαϊ, Ντιανιέ, Νανίσιο, Κυριάκου, Χαραλάμπους.

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό: Κόβατς, Γκούπιτς, Φώτη, Μποβέδα, Μουκτάρης, Ανδρονίκου, Χριστοδούλου, Γουίλσον, Πιλαβάς, Πεχλιβάνης, Χαραλάμπους, Μανιάς. 

Πάφος FC: Ρούτκο, Παλάσιος, Χότσκο, Κοβάσεβιτς, Ζάιρο, Ν.Αουρέλιο, Ζ.Αουρέλιο, Πάνιτς, Μπάιριτς, Πάντσεον, Τάλις

Στον πάγκο για την Πάφο: Πέτρου, Αντός, Αϊλτον, Λέιτε, Χέστατ, Φυλακτού, Αλ Γκαντιουί, Μιχαήλ, Ντράγκομιρ, Πάγιτς

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας

Α' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος

4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος

Παρατηρητής: Τράττος Λεόντιος

Keywords
Τυχαία Θέματα