Σημαντική νίκη με Πεχλιβάνη για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Δόξας στο ΓΣΠ, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 35’ με τον Πεχλιβάνη να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα στη συνέχεια κόντραρε πάνω στον Ασαμόα και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο

45’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν το προβάδισμά τους με τον Κονφέ, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο διαιτητής κλήθηκε από το VAR να εξετάσει φάση πριν από το γκολ, όπου προηγήθηκε φάουλ του Σάλι στον Αντενόν.

Η Δόξα έφερε τον αγώνα στα ίσα στο 73’ με γκολ του Σαντίκ, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε καθώς ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ώστε να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, μη καταφέρνοντας ωστόσο να φτάσουν στην ουσία. 

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός παραμένει στην ένατη θέση ανεβαίνοντας στους 32 βαθμούς, ενώ με 28 η Δόξα ακολουθεί στη δέκατη θέση.  

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ του αγώνα στο SPORTIME.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Μολ, Σαμπίνια, Μουκτάρης, Σάλι, Μακρής, Μανρίκε, Πεχλιβάνης, Κονφέ, Νάνι, Κυριάκου, Τιάγκο.

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό: Κούπιτς, Φώτη, Μποβέδα, Νασιμέντο, Κα, Γουίλσον, Χριστοδούλου, Ευτυχίδης, Σάββα, Γουακάσο, Μανιάς, Χαραλάμπους.

Δόξα: Σισκόφσκι, Σαίθ, Αντενόν, Ντίας, Ασαμόα, Τιτζιανί, Οικονομίδης, Κοβάσεβιτς, Στυλιανού, Εμπραλίτζε, Σαντίκ.

Στον πάγκο για τη Δόξα: Πρινιωτάκης, Αντάμοβιτς, Ντρολέ, Φασουλιώτης, Τραιτσέφσκι, Καραμανώλης, Κυριάκου, Μέσκα, Ποντικού, Σάσι.

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια

4ος Διαιτητής:  Αργυρού Μ. Ανδρέας

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Μαρίνου Μιχάλης

Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Live, Ολυμπιακός #45 Δόξα,Live, olybiakos #45 doxa