Όλα ανοιχτά για την παραμονή

Tεράστιας σημασίας νίκη με 2-0 πήρε η Ενωση απέναντι στην Πάφο, με τους βυσσινί να κάνουν το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για παραμονή τους στην κατηγορία φτάνοντας τους 32 βαθμούς. Το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα με την Ένωση να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες αλλά να μην βρίσκει χώρους και την Πάφο να έχει ορισμένες καλές στιγμές χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει.Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και ευτύχησαν να προηγηθούν με 0-1 με το κερδισμένο πέναλτι του Βαλλιάνου το

οποίο αξιοποίησε ο Μηνάς Αντωνίου. Η Ένωση πέντε λεπτά αργότερα έκανε το 0-2 με τον Πίττα και κάπου εκεί κρίθηκε το παιχνίδι καθώς ήταν δύσκολο να επιστρέψει η Πάφος.

Δείτε περισσότερα στο SPORTIME.

Ακόμα μία νίκη πέτυχε η Αλκή κόντρα στην Ανόρθωση με 1-0 κάνοντας ένα σημαντικό βήμα παραμονής φτάνοντας τους 35 βαθμούς.Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο αφού καμία ομάδα δεν κατάφερε να βάλει το γκολ που θα τις έδινε το προβάδισμα στο ημίχρονο.Στην επανάληψη η Αλκή όπως ήταν λογικό πίεσε για το γκολ και το βρήκε με τον Κάρλος στο 65'. Ο επιθετικός των γηπεδούχων πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ που ήταν αρκετό να τους δώσει τη νίκη.

Δείτε περισσότερα στο SPORTIME.

Η Δόξα αν και είχε φαινομενικά το πιο εύκολο έργο από τις υπόλοιπες ομάδες, αφού έπαιζε με τον υποβιβασμένο Ερμή εντέλει κέρδισε με 1-0 αν και δυσκολεύτηκε αρκετά. Από τη στιγμή που το 1-0 παρέμεινε μέχρι τα τελευταία λεπτά οι παίκτες της Δόξας είχαν ένα άγχος, που δεν μπορούσαν να τελειώσουν το παιχνίδι με δεύτερο γκολ και βρισκόταν μέσα στη διεκδίκηση της ισοπαλίας ο Ερμής. Η Δόξα αν και αγχώθηκε πήρε την υπερπολύτιμη νίκη που ήθελε για την παραμονή της στην κατηγορία.

Δείτε περισσότερα στο SPORTIME.

Keywords
Τυχαία Θέματα