Live ο Τελικός Κυπέλλου: Ομόνοια - Εθνικός Άχνας

Όλα έτοιμα για τον 89ο μεγάλο Τελικό Κυπέλλου Coca-Cola, όπου Ομόνοια και Εθνικός Άχνας θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στο ΓΣΠ, ώρα 19:00.  Ένα τρόπαιο που σημαίνει συμμετοχή στα προκριματικά του Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και είσοδο σε ευρωπαϊκό όμιλο!

Το τριφύλλι

επιστρέφει σε τελικό Κυπέλλου μετά από έξι χρόνια (η τελευταία της συμμετοχή ήταν το 2016, όταν έχασε στο Τσίρειο από τον Απόλλωνα), διεκδικώντας το 15ο Κύπελλο στην ιστορία του και το πρώτο μετά από μια δεκαετία, μετά το 2012 στον τελικό κόντρα στην ΑΕΛ.

Για την προσφυγική ομάδα είναι η δεύτερη παρουσία της σε τελικό και πρώτη μετά από 20 χρόνια. Στην προηγούμενη ηττήθηκε από την Ανόρθωση (0-1).

Ο Εθνικός διεκδικεί το τρόπαιο σε μια ποδοσφαιρική περίοδο το τέλος της οποίας τον βρήκε να υποβιβάζεται στη Β' Κατηγορία.

Δείτε λεπτό προς λεπτό τον μεγάλο Τελικό ΕΔΩ.

Οι εντεκάδες:

Η εντεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Σέχου, Λανγκ, Γιούστε, Κίκο, Μπασιρού, Μιξ, Λοβέρα, Λοίζου, Παπουλής, Μάταβζ

Στον πάγκο για την Ομόνοια: Ουζόχο, Κυριακίδης, Ψάλτης, Χούμποτσαν, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Σάββα, Μποτεάκ, Ζαχαρίου, Ασάντε, Τσέποβις, Κακουλής

Η εντεκάδα του Εθνικού: Χριστοδούλου, Ιωάννου, Γκούρουπετς, Πηλεάς, Ταράσοβς, Άδωνη, Κουντόμπιακ, Άμπραχαμ, Μάζουρεκ, Βοϊτκόφσκι, Ντούρις

Στάδιο: ΓΣΠ.

Διαιτητής: Mάρκο Ντι Μπέλο (Ιταλία).

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μιχάλης Σωτηρίου.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος.

4ος Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

VAR: Πάολο Βάλερι (Ιταλία).

AVAR: Δημήτρης Σολωμού.

Παρατηρητής: Μιχάλης Ιωάννου.

Keywords
Τυχαία Θέματα