"Να κρατήσουμε μπάλα και να κάνουμε παιχνίδι" (video)

Δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Απόλλωνα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα δήλωσε στη δημοσιογραφική διάσκεψη ο Σωφρόνης Αυγουστή. Δίπλα στον προπονητή των γαλάζιων ο Αντρέ Σκέμπρι που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές.

"Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα δεχτούμε μεγάλη πίεση και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μπάλα και να κάνουμε παιχνίδι. Έχουμε να κάνουμε με μερικούς εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε μακριά. Να δημιουργήσουμε φάσεις για να απειλήσουμε

τον αντίπαλο. Είναι εξαιρετικό να αγωνίζεσαι σε τέτοια γήπεδα και να βλέπεις τι είναι ποδόσφαιρο και πως ζούνε το παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστούμε για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε αύριο".

Για τις πιθανότητες που δίνει στον Απόλλωνα:

"Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν πιθανότητες. Υπάρχει η νίκη, η ισοπαλία και η ήττα"

Καταλήγοντας έγινε ερώτηση σχετικά με την ποινή που του επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ερμή. Τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας ο οποίος τόνισε ότι δεν θα γίνει κάποιο σχόλιο γι΄αυτό.

ΑΝΤΡΕ ΣΚΕΜΠΡΙ

"Αύριο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες του αντιπάλου. Με την Λυών καταφέραμε και πήραμε αποτέλεσμα, ξέρουμε ότι η διαφορά στα μπάτζετ είναι τεράστια όμως εγώ αγωνίστηκα με την Εθνική μου ομάδα κόντρα στην Αγγλία και μέχρι το 70' ήμασταν 0-0.

Όλα μπορούν να γίνουν, πιστεύουμε στην ομάδα μας. Τα πάντα είναι πιθανά. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Πάμε για την έκπληξη".

>

Keywords
Τυχαία Θέματα